Speltips

Match/event
Young Ninjas vs SKADE
Datum
25/05 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Young Ninjas ML
Odds
2.55
Rygga Spelet
Speltips esport

Young Ninjas vs SKADE 25/5

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 25 maj, 2021

Inte två lag som vanligtvis spelar emot tier 1 lag då de båda klassas i tier 2-3. Young Ninjas har verkligen imponerat på senaste tiden och SKADE är ett bulgariskt lag som länge hållit tillsammans och haft okej resultat på nivån de spelar.

Young Ninjas win-streak blev bruten

De hade en superstark winstreak som förlorades nyligen när de fick möta Copenhagen flames. Laget har generellt spelat upp sig under en längre tid och har slagit väldigt bra lag under de senaste månaderna. De tar fler och fler skalpar på enklare och enklare sätt. Young Ninjas har spelat tillsammans i över två månader och totalt 125kartor som en femma.

Deras senaste möte var emot DBL PONEY i en 3rd place decider för BLAST Rising. Det började på Ninjornas kartval som var Inferno, och de fick en jämn första halva som de vann med 8-7. Efter att DBL PONEY fått några rundor i början av andra halvan tog Ninjorna åter över och vann kartan 16-13. Andra kartan var Nuke där det återigen var en relativt jämn första halva som slutade 9-6 i fördel till Young N. De fick en fruktansvärt bra start på andra halvan och tog ledningen med 15-8 som de tillslut stängde ut 16-12.

SKADE med en stark vinst mot KOVA

Den bulgariska femman har spelat fruktansvärt många matcher de senaste veckorna och har vunnit mycket fler möten än de förlorat. Trots det har de förlorat mot lag som bl.a. K23, Endpoint och EPG Family. Trots dessa förluster har de även vunnit matcher emot samma lag under dessa veckor.

Deras senaste match var emot KOVA i SSS2. Den finska femman i KOVA fick en väldigt bra start på sitt eget kartval och släppte aldrig in Skade. Kartan slutade 16-8 efter finnarnas T-sida gav 10rundor. Andra kartan var väldigt lik den första, fast i SKADE’s fördel. De fick en stark T-sida som slutade 10-5 och de stängde kartan utan problem med 16-8.

Tredje kartan skulle vara Mirage och en jämn karta vankades, men icke. Skade fick återigen en bra T-sida där de plockade nio rundor totalt och på CT-sidan släppte de inte gasen. Kartan slutade 16-9 i SKADE’s fördel och de vann mötet 2-1.

Dagens speltips

Båda lagen spelar väldigt bra för tillfället och har gjort under ett längre tag. Det är andra gången som lagen möts på väldigt kort tid då de i slutet av förra veckan spelade kvartsfinalen i BLAST. Young Ninjas vann då väldigt enkelt efter två raka kartor som slutade 16-8 och 16-9. SKADE har väldigt bra teamplay men när Shipz inte dominerar sin sida av kartan, spelar laget inte överdrivet bra. Young Ninjas tog tillvara på chansen och hoppas på att göra det igen. Att oddsen fortfarande är så höga som de är på Young Ninjas är lite konstigt, men jag hugger det direkt!

Därför väljer jag att spela på Young Ninjas (ML) till oddset 2.55 hos William Hill (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x