Speltips

Match/event
Färjestad BK - Luleå HF
Datum
02/05 - 2022
Matchstart
19:30
Spelbolag
Spel
Färjestad ML
Odds
1,80
Rygga Spelet
Speltips SHL

Färjestad – Luleå – 2/5

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 2 maj, 2022

Tänk vad tiden går. Vi är redan inne i maj-månad och SM-final. Under måndagskvällen är det dags för Game 2 mellan Färjestad – Luleå. Lyckas Karlstadsgänget omgående kvittera finalserien?

Jämn Game 1

Trots att Luleå vann final 1 med målmässigt klara 4-1 var matchen jämn. Faktum är att lagen följdes åt till den tredje perioden då ställningen var 1-1. Väl där lade Luleå in en högre växel och smällde in tre mål. 2-1 och 3-1 tillkom inom loppet av 54 sekunder i början av slutakten och blev såklart ”dödsstöten”. Därefter fastställde Juhani Tyrväinen 4-1 med 4:27 kvar av matchen.

Slutresultatet speglade, som tidigare förklarar, inte riktigt matchen. Utan den var jämnare än så. Denna gång var det dock Luleås tur att ha marginalerna på sin sida. Det kan mycket väl svänga över till Färjestads fördel redan i afton.

Tunga hemma

I afton vänder finalserien till Karlstad, där hemmalaget är svårstoppade. Faktum är att man vunnit samtliga sex hemmafajter under slutspelet. Tre mot Skellefteå och lika många mot serievinnaren, Rögle. Det är såklart oerhört starka papper.

Luleå skall inte på något vis räknas bort, utan de kan självklart knipa ytterligare en vinst i kväll. Känslan är dock att Färjestad kvitterar finalserien. Laget är, som nyss nämnt, oerhört starka hemma och vet vikten av att vinna sina hemmamatcher, inte minst i en finalserie. Dessutom har Karlstads stolthet en enorm bredd i truppen, vilket på sikt talar för Färjestad i den här finalserien. Åtminstone enligt mig. Vill man ha en chans på SM-tecknet, så krävs det mer eller mindre seger i afton. Och det grejar man!

Kvällens speltips

Färjestad ML – finns bland annat till 1,80 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x