Speltips

Match/event
Färjestad BK - Luleå HF
Datum
21/11 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Färjestad ML
Odds
1,85
Rygga Spelet
Speltips SHL

Färjestad – Luleå – söndag 21/11

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 21 november, 2021

Under söndagskvällen bjuder SHL på match mellan Färjestad – Luleå.

Stjärngänget har vaknat

Färjestad har sannerligen varit en flopp så här långt. Laget återfinns först på en tiondeplats i tabellen med sina 24 inspelade poäng på 19 matcher.

Innan landslagsuppehållet föll man i fem raka fajter. Det blev förvisso ytterligare en förlust under torsdagens ”nystartsmatch”, men i det nederlaget var man stundtals riktigt bra och förtjänade mer än en uddamålsförlust. Under lördagen svarade man för en stark insats då man besegrade formstarka topplaget Rögle med 4-3 efter straffar.

Karlstadslaget har varit något helt annat efter landslagsuppehållet. Känslan är att man börjat tävla på riktigt och krigar på i byte efter byte.

Trummar på

Luleå har gjort en helt okej säsong och ligger på en sjundeplats efter att ha spelat in 30 poäng på 18 matcher. Man är därmed endast en poäng bakom Oskarshamn, som innehar den sjätte- och sista direktplatsen till kvartsfinal. Det ska även tilläggas att Luleå spelat två matcher färre än tabellsexan.

Allra senast besegrade Luleå Örebro på bortais med 3-2. Dessförinnan föll man borta mot bottenlaget Linköping. Just på resande skridsko har laget haft det aningen svårt på slutet då man endast vunnit två av sina fem senaste bortafajter.

Kvällens match blir Luleås tredje bortafajt på fyra dagar. Det är såklart tungt.

Dagens speltips

Färjestad har börjat mycket bra efter landslagsuppehållet och spelar i kväll sin tredje match på fyra dagar. Luleå å sin tur är stabila och en lurig motståndare. Söndagens gästande lag har också spelat tre bataljer på fyra dagar. Skillnaden är att Färjestad spelat samtliga på hemmais medan Luleå varit på bortaturné. Kanske sitter allt resande i gästernas ben? Känslan är att Färjestad är på gång och spelar man lika inspirerat som mot Malmö och Rögle ger man sig själv en ypperlig chans till vinst i afton. Kunnandet finns där, det vet alla. Färjestad ML står i 1,85 hos Betsson. Det oddset synas!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x