Speltips

Match/event
Färjestad BK - Rögle BK
Datum
26/04 - 2022
Matchstart
19:30
Spelbolag
Spel
BLG2M
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips SHL

Färjestad – Rögle – 26/4

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 april, 2022

Så var vi framme vid semifinal 6 mellan Färjestad – Rögle. Kvällens match spelas i Karlstad, där hemmalaget har möjlighet att avancera till SM-final inför sina fanatiska hemmafans. Räkna med ett enorm tryck när ”Torparrock” vevas i Löfbergs Arena.

Påkopplat Rögle

Under söndagseftermiddagen räddade Rögle den första matchbollen då man målmässigt körde över Färjestad med 5-1. Oväntat nog blev backen, Vojtech Mozik, tvåmålsskytt. För övrigt var det tjeckens första mål för Rögle i årets SHL-slutspel. Rögle spelade en fin offensiv och stabil defensiv. Laget såg mer påkopplat ut än tidigare i semifinalserien. Vad nu det kan bero på?

Desperationshockey

Tisdagskvällens semifinal är den sjätte till antalet. Färjestad leder matchserien med 3-2 och kan således avancera till SM-final inför sina fanatiska hemmafans. Känslan är att man löser den bedriften, men det blir ingen lätt fajt. Rögle kommer stärkta av 5-1-vinsten senast och visst finns det kvalitet i laget för att vända på matchserien.

Vi är återigen framme vid en ”desperationsmatch” och ni som följt med ett tag vet hur jag brukar resonera kring det. Det blir mycket mål! Eller åtminstone BLG2M. Det spelet finns till 1,64 hos Expekt, vilket är tämligen generöst. Jag kan tycka att oddset borde varit lägre. Men det är bara att tacka och ta emot.

Tre av de fem tidigare semifinalmatcherna har slutat med BLG2M. Det finns inte på kartan att Färjestad lämnar Löfbergs Arena med mindre än två gjorda mål. Och vill Rögle tvinga fram en sjunde och avgörande semifinal krävs, i mitt resonemang, minst tre mål framåt. Vidare har Färjestad löst 2+ mål i sju raka hemmamatcher och Rögle i 6/8 senaste bortafajterna. Linan har dessutom gått in i 8/10 senaste inbördes mötena i Karlstad. Nu hejar vi på mål!

Kvällens speltips

BLG2M – finns bland annat till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x