Speltips

Match/event
Finland - Belgien
Datum
21/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Under 2.5 mål
Odds
1.88
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Finland – Belgien 21/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 21 juni, 2021

Finland har varit en positiv överraskning så här långt in i turneringen och det var inte många som trodde att nationen skulle ha något med avancemang från gruppen att göra efter två spelade matcher. Nu har man tre poäng och kommer mest troligt nå åttondelsfinalerna vid ett oavgjort resultat ikväll. Problemet? Man möter ett av turneringens starkaste lag i Belgien och sitt hittills tuffaste test. Vad som kan spela Finland i händerna är att Belgien blir klara gruppettor vid ett oavgjort resultat och behöver således inte gå för avgörandet. En hel del rotation är att vänta i det belgiska laget och mot ett Finland som bara ser ut att behöva ett poäng tror jag inte vi får se en målfest ikväll. Under 2.5 mål spelas till 1.88.

Läget inför sista omgången:

1. Belgien 5:1 6p
2. Ryssland 1:3 3p
3. Finland 1:1 3p
4. Danmark 1:3 0p

Martinez väntas rotera spelare till kvällens match

Efter två raka segrar är Belgien nästintill klara gruppettor i Grupp B. Ett poäng mot Finland ikväll och gruppsegern är i hand. Roberto Martinez har sagt att han kommer göra en del förändringar i startelvan till matchen mot Finland där spelare som Lukaku och Thorgan Hazard mycket väl kan komma att få börja på bänken. Det kommer inte tas några risker med nyckelspelare som kommer bli ovärderliga i senare skeden av turneringen.

Finland var nära att få med sig ett poäng mot Ryssland men fick se sig besegrade efter Miranchuks segermål. Nu gäller det för finnarna att stå emot Belgien och deras världslag för att nå ett historiskt avancemang i deras första EM-turnering någonsin. Det kommer bli 90 minuter kamp mot klockan där mycket kommer avgöras kring hur villiga Belgien är att gå för tre poäng eller om de nöjer sig med ett oavgjort resultat. Oavsett så tror jag vi kommer få se en tight historia där Finland kommer ligga lågt och låta Belgien föra spelet. Ju längre klockan tickar 0–0 desto mer tror jag vi kommer få en matchbild där båda lagen är relativt nöjda med en delad poäng. Spelet blir under 2.5 mål till 1.88 där vi hoppas på ett Belgien som inte har någon större vilja att gå framåt i plan.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x