Speltips

Match/event
Florida - Dallas - 15/1
Datum
15/01 - 2022
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Florida FT
Odds
1,83
Rygga Spelet
Speltips NHL

Florida – Dallas – 15/1

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 14 januari, 2022

Natten bjuder på tre matcher, bland annat mötet mellan Florida – Dallas.

Målglatt hemmalag

Florida gör en strålande säsong och ligger tvåa i Eastern Conference då man spelat in 53 poäng på 36 matcher. Med den poängnoteringen är man endast två poäng efter serieledaren och tillika rivalen Tampa Bay, som dessutom spelat tre matcher fler än Panthers.

Formen är det inget fel på då ”Cats” vunnit sex av sina sju senaste matcher. Lägg därtill att man vunnit fem raka hemmamatcher och 19/22 senaste som hemmavärd. Florida är överlägset NHL:s bästa hemmalag då man spelat in 38 (!) poäng på 22 matcher. I Eastern Conference är Toronto närmast med sina 29 pinnar.

Florida är dessutom Easterns mest målglada lag då man smällt in smått otroliga 142 mål, varav 99 (!) på hemmais. Under sina fem senaste matcher i FLA Live Arena har Panthers gjort 28 (!) mål. Det ska nästan inte gå. I alla fall inte i världens bästa ishockeyliga.

Bortais är inget hit

Dallas gör det bra hittills under säsongen då man spelat in 38 poäng på 33 matcher och är i allra högsta grad en slutspelskandidat. Inför nattens match ligger man först på en elfteplats i Western Conference, men man har bara tre poäng upp till åttan San José. Det är även värt att noterat att Sharks spelat fem (!) matcher fler än Stars.

Nattens gästande lag har fin form då det blivit vinst i fem av de sex senaste fajterna. Dock ska det tilläggas att lagets samtliga vinstmatcher under den nyss nämnda perioden kommit på hemmaplan. På resande skridsko är laget något helt annat.

Dallas har nämligen förlorat fem raka bortamatcher och är det laget som spelat in minst (!) poäng på bortaplan i Western Conference då det endast blivit nio pinnar på bortais. Det håller såklart inte om laget vill utmana om en slutspelsplats och ta sig en bit i Stanley Cup.

Nattens speltis

Florida FT synas. Bland annat finns spelet till 1,83 hos Bethard.

Spelet är inte jättesvårt att motivera. Florida är NHL:s överlägset bästa hemmalag medan Dallas är sämst i Western Conference på resande skridsko. Såväl Panthers som Stars kommer sakna en handfull spelare, där kanske gästernas bortfall är aningen tuffare. Floridas hemmamatcher slutar oftast efter ordinarie speltid. Bland annat har de sju senaste varit över efter 60 minuter. Dallas å sin tur har åtta raka bortamatcher med ett slutresultat efter tre spelade period. Ser man till inbördes möten har endast en av de sju senaste gått till förlängning. Nattens match lär högst sannolikt inte gå till övertid och då är Florida den givna vinnaren. Allt annat vore en stor skräll.

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x