Speltips

Match/event
Florida - Philadelphia - 25/11
Datum
25/11 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Florida Ö3,5 ML
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips NHL

Florida – Philadelphia – 25/11

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 24 november, 2021

Ishockeyformen är alltjämt utomordentlig då nio (!) raka spel rättats grönt. I natt satsar vi givetvis på ytterligare framgång. Kommande NHL-omgång bjuder på hela 14 (!) matcher. Vi har valt att rikta in oss lite extra på mötet mellan Florida – Philadephia.

Tio raka hemmavinster

Florida har svarat för en alldeles utmärkt säsongsinledning då man spelat in 29 poäng på 18 matcher och delar förstaplatsen med Carolina i Eastern Conference.

I skrivande stund har man tre raka segrar. I tur och ordning har Minnesota, New Jersey och NY Islanders alla besegrats. Under denna segersvit har Panthers smällt in hela 15 mål och lagets offensiv fortsätter därmed att leverera.

Hemmaplan är något Florida trivts ypperligt på under säsongen. Faktum är att man vunnit samtliga tio (!) hemmamatcher under säsongen. Det är ett helt overkligt facit och borde inte vara möjligt i världens bästa liga. Under den makalösa sviten har man bland annat besegrat Minnesota, Carolina, Washington, Boston, Colorado och Pittsburgh. Inte direkt några dussinlag.

Florida har gjort flest mål i NHL med sina 71 fullträffar. Panthers har ett målsnitt på 3,94 mål/match. Under den långa hemmasviten har man gjort hela 48 mål, vilket ger ett målsnitt på 4,80 mål/match. Vidare har laget gjort 4+ mål i samtliga matcher i FLA Live Arena.

Formsvagt bortalag

Philadelphia har startat säsongen som förväntat. Okej, men inte mer. I skrivande stund har laget skrapat ihop 19 poäng på 17 matcher och ligger på en tiondeplats i Eastern Conference. Man är endast en poäng ifrån den åttonde- och sista slutspelsplatsen, som rivalen Pittsburgh för tillfället innehar.

Formen är inget vidare just nu då man torskat i tre raka matcher. Alla senast blev man dessutom nollade mot Tampa Bay (0-4). Defensiven har inte alls fungerat på slutet, vilket 13 insläppta mål på tre matcher vittnar om. Det krävs en bättring för att Flyers ska kunna greja en slutspelsplats.

Nattens gästande lag brukar inte trivas jättebra på resande skridsko. Faktum är att Philadelphia endast vunnit fem av sina 16 senaste bortamatcher. ”Philly” har blott en vinst på sina fem senaste bortamatcher mot Florida.

Nattens speltips

Florida Ö3,5 ML kommer synas till godkända 1,74. Panthers har gjort flest mål i hela NHL och har ett målsnitt på 3,94/match. På hemmaplan har man ett ännu bättre målsnitt, närmare bestämt 4,80 mål/match. Vidare har laget löst linan i samtliga tio (!) hemmamatcher under säsongen. Det är ett sanslöst facit. Philadelphia å sin tur har släppt in 4+ mål i tre raka matcher och brukar normalt sett varken trivas bra på bortais eller mot Florida. Florida FT står i nästan samma odds som Ö3,5 ML. Känslan är dock att det är mer troligt med 4-3 OT/SO än exempelvis 3-1, därav valet.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x