Speltips

Match/event
Fnatic vs Virtus Pro
Datum
03/06 - 2021
Matchstart
15:30
Spelbolag
Spel
Virtus Pro -3.5 & Virtus Pro -6.5
Odds
2.00 & 3.40
Rygga Spelet
Speltips esport

Fnatic vs Virtus Pro 3/6

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 3 juni, 2021

Två lag med VÄLDIGT olika former. Fnatic har en loss-streak på fyra raka matcher emot lag som Complexity, EPG Family samt Fiend. Virtus Pro däremot har vunnit de flesta av sina senaste matcher trots att det blev en förlust i EPIC finalen. EPIC turneringen var RMR turneringen för CIS regionen.

Fnatic’s fruktansvärda form blir sämre och sämre

Det har blivit värre och värre de senaste månaderna och de har under den senaste tiden förlorat 10 av 12 matcher. De har signat peppzor för ett tag sedan men ännu inte spelat några officiella matcher med honom. De har heller inte gått ut med vem han i det läget skulle ersätta.

Svenskarnas senaste match var under tisdagen när de fick möta den femman Fiend ifrån Bulgarien. För Fnatics del började det relativt bra när de på sitt eget kartval fick en bra start och vann första halvan med 10-5. Andra halvan gick relativt snabbt också och de stängde kartan med 16-8. Andra kartan däremot var helt tvärtom. En relativt jämn första halva som bulgarerna vann med 9-6 men de dominerade sedan andra halvan och vann kartan med 16-6. Tredje kartan var mer av det samma. Fiend tog en superbra första halva och stängde igen det tidigt på andra halvan och vann återigen 16-6. Fnatic förlorade mötet med 1-2 och åkte direkt ut ur Spring sweet Spring 2.

Virtus Pro med en bra run i sin RMR turnering

Det har varit lite svängigt för VP under de senaste månaderna. De har dock varit på uppåtsvinget ett par veckor och tog sig till finalen i EPIC League. För att ta sig till finalen behövde de vinna över lag som Spirit och ForZe. Väl i finalen började det även bra för VP. De vann första kartan väldigt dominerande trots att Sh1ro dominerade fullständigt. Virtus Pro fick bara åtta rundor på CT sidan men dominerade fullständigt över andra halvan som de vann med 8-2 och därmed kartan med 16-9.

Andra kartan däremot var tvärtom. Gambit vann första halvan med 10-5 och fortsatte i samma spår i andra halvan och de vann den med 16-7. Den jämnaste kartan i mötet var den tredje som spelades på Vertigo. Virtus Pro tog en väldigt bra ledning med 10-5 på T-sidan efter att de vunnit de sex första rundorna. Gambit skulle dock vara mycket starkare och tog de åtta första rundorna och uthärdade kartan och vann den med 16-14. Gambit vann sista kartan väldigt enkelt också efter att de tog ledningen med 12-3 i halvtid.

Dagens speltips

Virtus Pro har under den senaste tiden nästa bara mött lag ifrån sin egen region. Generellt har CIS lag väldigt tufft emot varandra jämfört med andra regioner och nu när Virtus Pro får möta Fnatic för första gången sen i slutet på Mars. Fnatic har varit fruktansvärt dåliga och förlorar ofta sina kartor väldigt dominant.

Därför väljer jag att spela på Virtus Pro -3.5 till oddset 2.00 hos William Hill (2units)

samt Virtus Pro -6.5 till oddset 3.40 hos Bet365 (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x