Speltips

Match/event
Fabio Fognini-Filip Krajinovic
Datum
15/04 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Fabio Fognini
Odds
1.85
Rygga Spelet
Speltips tennis

Fognini-Krajinovic 15/4

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 15 april, 2021

Hallå där! Reken igår gick inte vägen tyvärr, helt otroligt om ni frågar mig. Bara ett lag på banan i första set men sedan hände något, men men. Nya tag idag och vi siktar in oss på samma tävling men i singelspelet. Fognini har startat årets grussäsong på ett imponerande sätt, möter nu serben Krajinovic. Har hittat ett intressant spel i matchen, häng med nedan!

18 i världen för tillfället

Fabio Fognini är född och uppväxt i Italien, Fabio ligger för tillfället på 18e plats på världsrankingen. Han har dock varit topp tio under en längre period så spelet finns verkligen där. Han trivs som bäst på grus, där han kan dominera med sina grundslag. Vaknar han på rätt sida har han en av världens bästa forehand och backhand, vaknar han dock på fel dag kan det vara hur knackigt som helst. Fabio gjorde en tävling i Marbella veckan innan denna, och då vaknade han verkligen på fel sida.

Nu har Fabio Fognini vunnit två raka matcher här i Monte Carlo, och det har han gjort med väldigt stora siffror. Fognini har vunnit i raka set mot Kecmanovic och Thompson, han har sett riktigt bra ut. Han har även vunnit två matcher på dubbelsidan och har fått massor av viktiga timmar på gruset. Nu när Medvedev fick Covid är det nästintill motorväg till finalen för Italienaren.

Problem med skador för serben

När Filip Krajinovic är borta från skador håller han lätt topp 20 klass. Just nu ligger han på 37e plats, efter att ha haft ganska dåliga månder. Han har haft problem med skador, operation 2011 och 2016, samt att delar av 2018 var han borta på grund av skada. Serbens favoritunderlag är också grus. Han har ett riktigt klipp i sin forehand, backhandsidan är stabil men inte så mycket mer. Servar helt okej, gillar att ”kicka” upp serven på gruset. Han har dock 2-1 i matcher på Fognini, men senaste fighten var inomhus 2019.

Krajinovic fick en mardrömslottning till en början, men när andraseedade ryssen kastade in handduken var det Autobahn till tredje rundan. Dammade av en skadad Basilashvil i runda ett och en mycket svag Londero i runda två. Han har inte ens stått på banan i två timmar än, finns både för och nackdelar med det.

Dagens speltips

När Fognini nästan betalar två gånger degen kan man inte blunda. Fognini är en bättre spelare i grunden samt har bättre form. Fabio Fognini har sett riktigt bra ut så här långt och är otroligt jobbig att möta. Han har bra rörelsemönster och kan slå vinnare från båda sidor. Dagens spel blir Fabio Fognini, lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x