Speltips

Match/event
Fognini/Schwartzman - Koolhof/Kubot
Datum
14/04 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Koolhof/Kubot
Odds
1.65
Rygga Spelet
Speltips tennis

Fognini/Schwarzman – Koolhof/Kubot 14/4

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 14 april, 2021

Hallå där! Var ett bra tag sedan jag skrev en tennisrek men nu är det världstennis i Monte Carlo och jag synar en dubbelfight. Det är singelspelarna Fognini/Schartzman som möter det rutinerade paret Koolhof/Kubot. Har hittat ett fint odds i matchen och skriver här under varför jag kommit fram till det. Häng med!

Spelar mestadels singel!

Fabio Fognini och Diego Schwartzman är båda med i andra rundorna i singeltävlingen och lägger mest vikt vid den. Dessa herrar har inte kamperat ihop på ett bra tag i dubbel, men vann första rundan lite överraskande. Båda dessa spelare håller faktiskt för dubbelspel, men spelar dock inte det traditionella spelet, utan lirar mest från baslinjen, det håller till en viss del. På gruset kan man spela en sådan dubbel, då det går långsammare än hardcourt. Jag går emot detta par, finns ett par faktorer som spelar in:

  1. Man spelar sällan dubbel, och framförallt inte tillsammans.
  2. Båda dessa herrar har en tuff singelmatch innan denna match.
  3. Schartzman har för klen andra serve i dubbel.

Kamperat ihop hela 2021

Lukasz Kubot och Wesley Koolhof har spelat dubbel ihop under hela året, dock utan framgång. Det är två herrar som endast spelar dubbel och gör det bra. Vann första rundan mot Mannarino/Paire efter en ganska dålig insats där man servade katastrofalt och vann endast 7/22 poäng på sin andra serve. Viktiga rankingpoäng står på spel och man har fått en riktigt bra lottning, två stycken par som nästan enbart spelar singel.

Jo, det är faktiskt så att dom ”riktiga” dubbelspelarna brukar ha ganska enkelt mot paren som oftast håller till på singel touren. Ett undantag är faktiskt när matcherna spelas på grus, då har singelparen stor fördel att det går långsammare och dom hinner med mer. Kubot/Koolhof är ett mycket skickligare dubbelpar och borde lösa biffen och gå mot en fin kvartsfinalplats.

Dagens speltips

När Unibet pröjsar nästan 1.70 måste vi hugga direkt, tycker denna är spelvärd ner till 1.50. Jag tror inte Fognini och Schartzman kan ladda om efter två tuffa singelmatcher, troligtvis vinner dom dessa matcher också. Kubot/Koolhof har riktigt bra servereturer, och varken Fognini eller Schartzman har en serve som Isner. Nu gasar vi mot grönt spel, lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x