Speltips

Match/event
Forze vs MIBR
Datum
19/11 - 2020
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
MIBR att vinna
Odds
2.00
Rygga Spelet
Speltips esport

Forze vs MIBR 19/11

Esport Speltips
Joakim
Publicerad: 18 november, 2020

CS tipsen sitter relativt fint under den senaste tiden, så trots att det är fåtal tips till det så får man se det positivt! Jag har under den senaste tiden haft väldigt svårt att se hur dessa matcher ska gå då online-eran som är just nu p.g.a. Covid är extremt ostabil där lag utan erfarenhet har mycket högre chans på vinst än de hade haft på LAN. I läget som är i denna match har inget av lagen överdrivet mycket erfarenhet emot de bästa lagen i världen, och är då lite lättare att lita på första instinkten.

MIBR’s otroliga resultat i Europa

Innan resan till Europa för MIBR laget hade det varit lite struligt där ägaren hade valt att bänka två spelare utan att någon i laget ville göra det beslutet, en annan lämnade då laget och dagarna innan hade de endast två spelare i organisationen som inte var ”bänkvärmare” De slängde ihop tre brasilianska spelare som är relativt välkända inom deras egna scen. Förväntningarna var noll och inget men de har visat sig gå mycket bättre för dem här än vad det gjorde för dem i Amerika.

Hittills har de spelat fem matcher och vunnit två av dem. Den första var emot Furia som de inte vunnit över på en längre tid och de vann även nyligen emot Envy. Förlusterna har alla kommit efter tre kartor, vilket även det är imponerande med tanke på att det är G2, Astralis och BIG som de mött. Deras senaste vinst emot Envy var ganska jämn där de två första kartorna blev 16-12 och 16-14 till varsitt lag och återigen skulle MIBR spela en tredje och avgörande karta.

Denna gången fick de en väldigt bra start men tappade till ett jämnt halvtidsresultat som var 8-7. De skulle dock köra på helt och hållet i andra halvan där de endast förlorade två av tio spelade rundor och vann 16-9 och säkrade denna ”decider” match emot Forze!

En tuff trend för Forze, kan de bryta den redan i Flashpoint?

Många spelade turneringar och de flesta har samma resultat för Forze. De åker ut tidigt i Nine to five och LOOT.BET och har även förlorat många av sina matcher i MDL där de möter lag som inte är i närheten av deras individuella kaliber. De spelade sist emot BIG och åkte på en förlust 2-0 trots att de spelat väldigt bra den andra kartan.

Det började tråkigt för ryssarna som blev dominerade på första kartan där de låg under 4-11 i halvtid och snabbt förlorade 7-16. Den andra kartan var, som skrivet ovan, väldigt jämn och hade kunnat gå ryssarnas väg. En 8-7 halva och en extremt bra start i andra halvan för dem gav dem ledningen med 14-9 och behövde endast en runda till för att garantera OT och två till för att tvinga fram en tredje karta. De lyckades efter detta inte vinna NÅGON runda, trots att de hade övertaget i flera rundor. 14-16 förlorade de med på andra kartan och tvingades då till en avgörande match emot MIBR under Torsdagen.

Dagens speltips

Väldigt ojämna lag som är svåra att sätta fingret på, men ifall man ser till de matcher som de båda spelat i sin grupp har MIBR gjort mycket bättre ifrån sig. De var nära på att vinna 2-0 över Envy och plockade en karta emot BIG. Den kaotiska spelstilen som MIBR har är väldigt svår för européer att förstå sig på och det är svårt att anpassa sig till den. Därför tror jag att MIBR kommer få en bra start i mötet och kunna få momentum för att stänga matchen och gå till slutspel!

Därför väljer jag att spela på MIBR till oddset 2.00 hos Unibet (2units)

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x