Speltips

Match/event
Frankrike - Danmark
Datum
26/11 - 2022
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
U26.5 frisparkar & Ö20.5 skott i matchen
Odds
1,90
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Frankrike – Danmark 26/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 25 november, 2022

De regerande mästarna tar sig an Danmark i den andra omgången i gruppspelet. Frankrike körde över Australien i deras första match efter att ha hamnat i underläge. Danmark kryssade sin öppningsmatch mot Tunisien vilket innebär att det är viktiga poäng som står på spel här för danskarna. Frankrike står som favoriter och med en vinst här så säkrar man slutspel!

Viktig match för Danmark

Danmark kryssade som sagt sin öppningsmatch mot Tunisien vilket innebär att man, tillsammans med Tunisien, sitter på varsitt poäng inför den andra omgången. Tunisien ska möta ett svagt Australien som blev överkörda av Frankrike och kommer såklart måsta vinna den för att slippa behöva ta tre poäng mot Frankrike. Danmark bör alltså räkna med att man måste ta poäng här för annars kommer det bli en svettig sista omgång om man kommer till den matchen med ett poäng. 

Viktiga poäng på spel med andra ord för danskarna och tyvärr för deras del så kommer Frankrike såklart också gå för vinst då dom med tre poäng säkrar slutspel vilket man givetvis vill göra inför den sista omgången. Skulle Frankrike vinna så blir det även dubbelt så dåligt för Danmark för då innebär det att Tunisien kan dra nytta av att Frankrike eventuellt kommer lite halvt motiverade till den sista matchen.

Stark start för regerande mästarna

De regerande mästarna Frankrike fick möta ett Australien i sin öppningsmatch som man på förhand såklart skulle vinna enkelt. Det såg ut att bli en mörk afton för dom efter att Australien tog ledning med 1-0 men Frankrike visade prov på klasskillnad och vände matchen till hela 4-1. Visst kunde man se några brister i Frankrikes försvarsspel inte minst i markerings spelet men tillslut så visade man ändå att man är ett av världens bästa landslag, trots att man har så många toppspelare skadade. Utan Benzema och Nkunku som troligtvis hade startat så är det ännu mer press och ansvar på Mbappe som är deras bästa spelare. Och han gjorde en bra match och fick även göra sitt första mål för denna turnering vilket är otroligt viktigt för han och Frankrike.

Nu ska Frankrike ta sig an en betydligt tuffare motståndare som man dessutom har mött två gånger detta år i Nations League och förlorade båda mötena. Så det mentala övertaget har danskarna men nu är det VM det handlar om och jag tror inte att Danmark har lika goda chanser att vinna denna match som i Nations League.

Speltipset

Viktiga poäng som står på spel när danskarna tar sig an de regerande mästarna som man vunnit mot två gånger tidigare i år. Denna gång är det dock inom andra omständigheter och jag tror inte att det kommer gå lika bra för Danmark men förväntar mig ändå en tajt match. Speltipset blir under 26.5 frisparkar och över 20.5 skott i matchen till 1,90 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x