Speltips

Match/event
Frankrike - Marocko
Datum
14/12 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Frankrike flest hörnor & U28.5 fouls i matchen
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Frankrike – Marocko 14/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 13 december, 2022

De regerande mästarna slog ut England i sin kvartsfinal efter en väldigt jämn och spännande match då det mycket väl kunde gått till förlängning. Men Frankrike gjorde jobbet och nu är det Marocko som väntar i semifinalen efter att dom slog ut Portugal i sin kvartsfinal. Första afrikanska lag i semifinal i VM sammanhang blev Marocko då man slog Portugal med 0-1 efter en starkt insats. Intressant semifinal där Marocko ska försöka skrälla ännu en gång!

Otroligt disciplinerade

Marocko har verkligen imponerat på mig och det har dom nog gjort på alla som tittat på VM och sett dom spela. Det är inte att dom kanske spelar den finaste fotbollen och har mycket boll utan det är deras försvarsspel och hur dom utför de taktiska bitarna som jag blivit imponerad av. Att se ett lag försvara sig så bra mot så bra lag match efter match kräver verkligen en hel del. Och detta Marocko har verkligen visat att dom tror på tränarens speltidé och tror på deras egna kvalité och att dom kan göra jobbet mot vilket lag man än möter. 

Man har alltså bara släppt in ett enda mål så här långt in i mästerskapet då man höll sin fjärde nolla för turneringen mot Portugal. Nu återstår det bara att se om man kan göra samma sak ännu en gång mot ett ännu bättre lag. 

Jakten på ännu ett guld

Frankrike har verkligen brutit den trend som varit för regerande mästare i VM sammanhang. Nu är man påväg mot ännu en final och då i bästa fall få lyfta den eftertraktade VM pokalen ännu en gång. Men först ska man ta sig förbi ett väldigt stabilt och starkt Marocko som hittills hållit nollan mot Kroatien, Belgien, Spanien och nu senast Portugal. Det är fyra väldigt bra lag men Frankrike är snäppet bättre och vassare i den sista tredjedelen då man har så många olika vapen framåt. Inte minst Mbappe som i princip kan skapa målchanser från ingenting men även Giroud som bidrar med att man alltid kan lyfta in bollen mot honom och förvänta sig att han vinner de flesta duellerna i straffområdet.

Så jag tror definitivt att Marocko kommer att få det tuffare här mot Frankrike än mot Portugal till exempel. Dessutom så tycker jag inte att Portugal gjorde någon bra match alls, speciellt inte efter att Marocko tog ledning då det bara var en sak som gällde efter det för Portugal och det var att göra mål. Men stundtals såg det inte ens ut som att man försökte. 

Speltipset

Det finns en finalplats kvar som Frankrike och Marocko nu ska slåss om efter att Argentina tog sig vidare efter en övertygande vinst mot Kroatien. Jag tror att Frankrike löser detta men om man gör det efter fulltid eller inte återstår att se. Speltipset blir Frankrike flest hörnor och under 28.5 fouls i matchen till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x