Speltips

Match/event
Frankrike - Nederländerna
Datum
24/03 - 2023
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
1X, U4.5 mål & Frankrike flest hörnor (2-0)
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Frankrike – Nederländerna 24/3

Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 23 mars, 2023

Första omgången i EM-kvalet bjuder på ännu en toppmatch då Frankrike tar sig an Nederländerna i grupp B. Frankrike står som väntat som favoriter inför matchen och även som favorit att vinna denna grupp. Men Nederländerna som vi såg under VM, är ett riktigt starkt lag och kommer absolut att utmana om förstaplatsen. Spännande toppmöte!

Båda bör ta sig vidare utan problem

Grupp B består av fem lag och tillsammans med Frankrike och Nederländerna så är det även Grekland, Irland och Gibraltar som ska slåss om att gå vidare till EM. På förhand så är det dock såklart ganska självklart vilka två lag som bör sluta etta och tvåa. 

Frankrike står enligt oddsbolagen som favorit att vinna gruppen och tätt bakom så har vi Nederländerna. Inget oväntat och det bör vara de två inbördes mötena mellan giganterna som avgör vem som slutar etta, respektive tvåa.

Kommer från ett starkt VM

Hemmalaget Frankrike kommer som vi vet från ett starkt VM nu i december då man tog sig hela vägen till final, trots alla skador man drabbades av innan mästerskapet. Man var utan Benzema, Nkunku, Pogba och Kanté bland annat men lyckades ändå ta sig så långt. Det tyder på vilken kvalité och bredd man har på sin trupp och jag tror att man kommer att fortsätta på samma spår även här.

Även Nederländerna gjorde ett bra VM då man blev utslagna av Argentina som då sedan vann mästerskapet mot just Frankrike. Så att detta Nederländerna är ett bra lag och kommer kunna utmana Frankrike om förstaplatsen är ett faktum. Ska bli intressant att se hur denna första match mellan dom slutar.

Speltipset

Toppmatch grupp B när VM finalisterna Frankrike tar emot Nederländerna hemma på Stade de France. Frankrike tippade att vinna gruppen med Nederländerna som tvåa. Spelet jag valt sitter i två av de tre senaste inbördes mötena och även i fem av Frankrikes sex senaste matcher. Speltipset blir 1X, under 4.5 mål i matchen och Frankrike får flest hörnor (3-vägshandicap 2-0) till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x