Speltips

Match/event
Frankrike - Österrike
Datum
22/09 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
1X, Frankrike flest hörnor & U4.5 mål i matchen
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Frankrike – Österrike 22/9

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 21 september, 2022

Vi går in i ett landslagsuppehåll med bland annat en hel del Nations League matcher på schemat. På torsdagen ska Frankrike ta sig an Österrike i omgång fem, 1-1 slutade det senast dessa två möttes och det var en av Frankrikes två inspelade poäng efter fyra matcher. Viktig match för hemmalaget om man vill slippa en nedflyttning!

Viktiga spelare på skadelistan

Frankrike har inte börjat detta Nations League något vidare bra. Efter fyra spelade omgångar så ligger man sist i grupp A1 med bara två inspelade poäng. I nuläget så ligger man alltså på nedflyttning platsen och det vore inte bra för självförtroendet så här tätt inpå VM att åka ut ur A gruppen. Och dessutom så är det inte ens den tuffaste A gruppen man spelar i vilket bara gör detta ännu värre för Frankrike. Så denna match kommer minst sagt vara viktig för deras del då man med en vinst kan gå om Österrike.

På papperet är såklart Frankrike det överlägset bättre laget inför matchen, men man saknar dock en del viktiga spelare. Inte minst Benzema som tyvärr dragit på sig en skada och kommer inte att vara med i dessa två matcher som Frankrike har framför sig. Men sen även Kanté och Pogba som även dom har dragit på sig skador. Men trots det så har Frankrike en hel del toppspelare att använda och pressen kommer såklart att ligga på Mbappe att visa att kan han leda detta Franrike till vinster.

Kryss senast dessa möttes

Österrike har gjort det helt okej med tanke på att man på papperet ska vara sämsta laget i sin grupp men har trots det ändå kammat hem fyra poäng. En vinst mot Kroatien och då ett kryss mot just Frankrike. Man gjorde en bra insats mot Frankrike trots att man egentligen släppte till en hel del målchanser men det viktiga var i slutändan att man fick med sig ett poäng. Man ligger alltså näst sist i gruppen med Frankrike bakom sig vilket innebär att denna match kan komma att bli avgörande när det kommer till om vem som kommer att åka ut.

Tuff match kommer det att bli för Österrike då man nu ska spela på bortaplan och kommer inte ha samma stöd från fansen som man hade i den första matchen. Dessutom så tror jag att Frankrike kommer att spela lite mer avslappnat nu och se detta mer som en träningsmatch inför VM.

Speltipset

Viktig match för Frankrike som i nuläget ligger sist i sin grupp. Jag förväntar mig att man tar kontroll över matchen direkt och verkligen visa att man är ett av världens bästa landslag. Speltipset blir 1X, Frankrike flest hörnor och under 4.5 mål till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x