Speltips

Match/event
Granollers/Zeballos - Peers/Venus
Datum
16/11 - 2020
Matchstart
13:00
Spelbolag
Spel
Över 20.5
Odds
1.98
Rygga Spelet
Speltips tennis

Granollers/Zeballos – Peers/Venus 16/11

Speltips Tennis
Joakim
Publicerad: 16 november, 2020

Hallå där! Det vankas avslutning i herrarnas tennis, det är slutspelet i London som är sista anhalt där dom bästa tennisspelarna under året samlas. Det är otroligt mycket pengar inblandat här så varje match är viktig att vinna. Jag har hittat ett intressant spel i dubbeltävlingen mellan två stabila dubbelpar. Häng med nedan!

Har inte lirat mycket på senaste tiden

Tillsammans är Marcel Granollers och Horacio Zeballos ett av världens bästa dubbelpar, men dom har inte lirat mycket på den senaste tiden, senaste tävlingen tillsammans var Franska öppna i september/oktober. Förra veckan spelade Zeballos tävlingen i Paris tillsammans med Farah. Oklart vart paret står i form i idag, men det vi vet säkert är att man är ett riktigt bra dubbelpar som kompletterar varandra på ett perfekt sätt. Har tre titlar tillsammans i år, men alla på underlaget grus, där man spelar den bästa tennisen. Båda spelarna har varit riktigt vassa i singel också, topp 40 har båda spelarna varit och det gör som som det bästa dubbelparet i världen från baslinjen. Det är ett snabbt underlag i London, vilket inte bjuder in till många servegenombrott. Granollers och Zeballos servar väldigt stabilt båda två.

Stabilt år!

John Peers och Michael Venus började lira ihop i början av året och gjort det med framgång. 22-10 är matchskillnaden och på det har man tagit tre titlar, man är nu rankad topp 10 i världen. När John Peers bröt med Henri Kontinen var inte Venus sen att hugga den duktige dubbelspelaren. Man känner varandra väldigt bra vid sidan av plan och ser ut att trivas tillsammans på planen. Har fått en ganska bra lottning här i London, och kan mycket väl ta sig till semifinal om spelet sitter på ett okej sätt. Båda dessa herrar servar på ett övertygande sätt, vilket gör att dom blir otroligt svårbrutna, man hjälps här med ett snabbt underlag. Peers/Venus är inte alls lika vassa från baslinjen som deras motståndare, men snäppet vassare framme vid nät där allting avgörs när det kommer till dubbel.

Dagens speltips

Alla tennisspelare ser fram emot slutspelet i London i slutet på året. Det är som sagt väldigt mycket pengar iblandat här. I dagens fight ser oddsen ut att vara väldigt jämna och enligt mig ser jag Peers/Venus som väldigt knappa favoriter, jag har istället överspelet, över 20.5 games. Varför? Jo, båda paren är väldigt stabila i egen serve. Båda matcherna i går gick enkelt över överspelet (dubbel), och det kommer troligtvis täckas även här. Lycka till!

Mr Green
500 kr Free Bet
  • Snygg plattform
  • Bra utbud
  • Bra kundtjänst
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2.00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Mr Green
Lanserat:
november, 2007
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.7/5
Introduktion
Mr Green är ett prisbelönt svenskt spelbolag som grundades 2007 och gick live med sina tjänster under 2008. Som ett av de mest populära spelbolagen i Sverige och världen, köptes Mr. Green upp av spelgiganten William Hill 2019. Men frukta inte, Mr. Green är fortfarande aktiva på den svenska marknaden precis som tidigare.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 0x