Speltips

Match/event
Green Bay Packers - Los Angeles Rams
Datum
16/01 - 2021
Matchstart
22:35
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.90 - 11.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

Green Bay Packers vs Los Angeles Rams

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 15 januari, 2021

Föregående veckan satt relativt fint med alla wild-card matcher och vi satte cirka 6 units+ totalt! Andra dagen var desto tuffare än första, men när vi tittar på helgen som en helhet, känns det bra. Denna vecka är det endast fyra matcher, två på lördagen och två på söndagen. Den första matchen som kickas av klockan 22:35, Lördag, är Green Bay Packers som tar emot Los Angeles Rams som slog ut sina divisionrivaler i Seahawks förra veckan!

Ett utvilat Green Bay står som favoriter!

De behövde inte spela wild-card rundan efter att de blivit bäst i NFC med sitt 13-3 record! De får automatisk de lägsta seedade laget denna omgång och det blev Los Angeles eftersom det bara var Bears som var lägre seedade än dem! Green Bay’s senaste match var Vecka 17 av grundsäsongen där de mötte Chicago för att säkra* sin BYE-week.

Det började knackigt för dem när de släppte in en TD men svarade väldigt snabbt upp med en egen. Efter det lät de bara Bears sätta tre field goals samtidigt som de själva gick ner för planen ett flertal gånger och samlade totalt ihop 35poäng! Ett väder som inte Aaron Rodgers brydde sig särskilt mycket om då han kastade för 240yards och deras springspel fick nöja sig med totalt 79yards. De behövde dock inte ta sig ner för hela planen varje gång utan räckte ofta med halva då Bears offensiv inte gjorde mycket bra i andra halvan av matchen!

Rodgers & co har en tuffare match på gång och kommer behöva steppa upp i sitt passningsspel något mer, vilket kan bli svårt emot ligans bästa defensiv!

Klarar Rams av skador på sina bästa* spelare?

Deras backup QB Wolford är skadad efter att ha fått en väldigt tuff smäll emot huvudet förra veckan. Istället spelade de Jared Goff, som är deras förstaQB. Anledningen till att han inte startade förra veckan är att han har en bruten tumme på sin kasthand, något som verkligen såg ut att störa honom emot Seahawks. Trots det kom han upp i 155yards på totalt 10 kompletta pass, men det var en hel del bollar som inte gick dit de skulle.

Han som gjorde hästjobbet i Rams hetet Cam Akers och han sprang för totalt 131yards och en TD när de mötte Seahawks! Han kommer att behöva göra samma sak denna vecka då Goff’s tumme inte lär vara mycket bättre och hans backup denna gång är någon de helst inte vill ska spela!

Dagens speltips

Green Bay känns som det enkla valet att spela på, och det behöver inte alltid vara så krångligt! Att de endast har -6.5 i handicap är absurt och kan enbart ha o göra med att de tror på poängfattigt! Utöver att jag generellt tror på Packers så har vi även en skadad Goff och det är tveksamt om deras starka defensiva linjeman Aaron Donald, kommer till spel.

Angående spelarspelen så har jag några olika, framförallt på Packers. Först tror jag hårt på att Aaron Rodgers kastar lika säkert som han har gjort hela säsongen, däribland till sin favorit Tight End. Anledningen till att jag inte spelar något på Davante Adams är för att han kommer vara uppvaktad av den bästa defensiva ”safety” spelaren i hela ligan, Jalen Ramsey. Rodgers kan titta bort ifrån honom relativt snabbt hela kvällen, och därmed gå till andra spelare istället!

Sista spelet som jag har är på en Sack där jag tror starkt på Leonard Floyd, som kommer ställa upp mot ett rookie som spelar för första gången. Floyd hade även två sacks förra veckan där han dominerade Seahawks offensiva linje!

Därför väljer jag att spela på Green Bay Packers -6.5 till oddset 1.90 hos William Hill (2.5units)

Green Bay Packers -12.5 till oddset 2.95 hos William Hill (0.5units)

Aaron Rodgers kastar över 259.5 yards till oddset 1.93 hos William Hill (1.5units)

Robert Tonyan gör minst en TD till oddset 2.60 hos William Hill (1unit)

Cam Akers gör minst en TD till oddset 2.00 hos William Hill (2units)

A.J Dillon gör minst en TD till oddset 11.00 hos William Hill (0.5units)

Leonard Floyd Ö 0.5 sacks till oddset 2.34 hos William Hill (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x