Speltips

Match/event
Grupp B resultat
Datum
11/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Finland tar 0 poäng i Grupp B
Odds
2.75
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Grupp B – Analys och speltips

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 17 maj, 2021

EM kommer allt närmre och nu börjar allt fler spelbolag släppa intressanta specialspel på mästerskapet. Ett sådant hittar vi hos Expekt där vi får hela 2.75 gånger insatsen på att Finland åker hem från turneringen utan ett enda inspelat poäng. Finnarna gör sitt första EM-mästerskap någonsin och har hamnat i en klurig grupp tillsammans med Belgien, Ryssland och Danmark. Tyvärr, för våra grannar i öst, ska det mycket till om det ska bli några poäng mot dessa nationer. 2.75 gånger insatsen är taget och vi håller tummarna för att Teemu Pukki o co får lämna EM 2021 utan framgång.

Finland med en tuff lottning

Finland står redo för sitt första stora mästerskap någonsin i fotbollssammanhang. Man hör till de lägst rankade lagen i turneringen och går in till sommarens mästerskap utan några större krav på sig. I sin grupp har man Belgien, Danmark och Ryssland – Tre lag som alla rankas betydligt högre än finnarna. Man öppnar turneringen mot Danmark, ett Danmark som ser ut att ha någonting på gång under tränaren Kasper Hjulmand. Därefter väntar Ryssland, den match som man om möjligt ska ha någon chans att få med sig poäng ifrån. Dock är ryssarna klara favoriter i matchen och jag tror Finland får det tufft även här. Sist ut är Belgien i en match som möjligen kan bli en av turneringens mest avgjorda på förhand.

Som sagt så är det mot Ryssland som Finland har störst chans att få med sig en poäng ifrån. Men om det ska vara matchen som avgör om spelet till 3.50 i odds sitter eller inte, då anser jag det vara ett bra värde på spelet. Ryssland är en starkare fotbollsnation och har dessutom en hel del rutin från tidigare turneringar. Det här kommer bli en turnering för att lära för Finland och jag ser inte hur man ska kunna störa de andra lagen i gruppen som spelar för vidare avancemang.

Talar för spelet:

  • Finland är ett utav de lägst rankade lagen i turneringen
  • Tuff grupp med Belgien, Danmark och Ryssland
  • De fyra bästa grupptreorna går vidare från gruppspelet vilket gör att det knappt kommer bli några betydelselösa matcher i sista omgången där Finland skulle kunna ha chans till gratispoäng
Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x