Speltips

Match/event
Miami Heat - Boston Celtics
Datum
26/05 - 2022
Matchstart
02:30
Spelbolag
Spel
Celtics +6.5 & Jimmy Butler tar Ö4.5 returer
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips Basket

Heat – Celtics 26/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 25 maj, 2022

Celtics tog game 4 vilket var väntat och nu är ställningen då 2-2 i matcher inför denna femte match som ska spelas i Miami. Heat blev helt överkörda och hade inte någon chans att vinna, dessutom spelade Celtics utan Marcus Smart som troligen vilade för att kunna spela denna match. Intressant game 5 men ett lag som kommer att ta ledning i matcher!

Måstematch för Heat

Miami Heat var inte ens nära sin bästa form i den senaste matchen mot Celtics där man tillslut förlorade med 20 poäng och var aldrig ens nära på att vinna. Man började matchen med att ligga under med 14-0 och även 18-1 och redan där var matchen över. Första quartern slutade 29-11 till Celtics och en så tuff uppförsbacke redan efter 12 minuter är svår att vända. Men nu får man chans att ta revansch på hemmaplan och även då ta ledning med 3-2 i matcher. 

Skulle Heat förlora så innebär det att Celtics kommer ha en 3-2 ledning och spela nästa match på hemmaplan. Och i det läget vill man absolut inte hamna i för Celtics på hemmaborg med chans att avgöra denna matchserie. Heat har dock haft problem med skador under denna matchserie och i nuläget så står både Lowry och Herro på den vilket inte är bra för Heat. Det kommer nog bli upp till Butler att göra det han kan för att försöka ge Heat en viktig vinst inatt.

Kan bli utan Marcus Smart

Celtics spelade som sagt utan Marcus Smart i den senaste matchen efter att han åkte på en skada i game 3. Nu lyckades Celtics väldigt bra utan honom ändå senast men han kommer verkligen behövas om han är tillgänglig i denna match. Det är betydligt tuffare att spela på bortaplan utan sin bästa defensiva spelare än på hemmaplan. Så om han kommer kunna spela så kommer det vara extremt bra för Celtics men just nu så står han på skadelistan.

Men som sagt så löste Celtics det utan honom sist och man kommer såklart ha chans att göra det här också ifall att han inte spelar. Det är värre för Heat ifall att både Lowry och Herro inte kommer kunna spela än om Smart missar denna match för Celtics. Men det återstår att se om dessa viktiga spelare kommer att vara på banan eller inte. 

Speltipset

Game 5 med en 2-2 ställning i matcher kan inte bli så mycket mer spännande än så här. Heat blev överkörda i den senaste matchen och är nu ute efter revansch och en eventuell ledning med 3-2 i matcher. Speltipset blir Celtics +6.5 och att Butler tar över 4.5 returer till 1,64 hos Bet365.

Betway
Riskfritt spel upp till 500 kr
  • Sportbonus
  • Live Betting
  • Live Esport
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betway
Lanserat:
januari, 2015
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Hos Betway så hittar du ett av marknadens bredaste spelutbud till E-Sport. Förutom E-Sport så erbjuder man en alla övriga sporter och dessutom har man ett stort casino fullproppat med mängder av spel. För dig som gillar poker så finns det även en Betwayklient.
Välkomstbonus - Betting
Riskfritt spel upp till 500 kr
Omsättningskrav: 1x