Speltips

Match/event
Herbert - Davidovich Fokina
Datum
04/05 - 2021
Matchstart
11:00
Spelbolag
Spel
Över 21.5 games
Odds
1.75
Rygga Spelet
Speltips tennis

Herbert – Davidovich Fokina

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 4 maj, 2021

Hallå där! Gårdagen var easy win, Isner servade helt makalöst och serben hade inte mycket att sätta emot. Vi tar nya tag idag och går för andra raka. Hittat ett intressant spel i första rundan mellan fransmannen Herbert och unga spanjoren Davidovich. Häng med nedan för analys och speltips!

Spelstopp 11.00

Extremt bra i dubbel

Pierre-Hugues Herbert som han så fint heter, är född och uppväxt i Frankrike. Bor dock för tillfället i Schweiz. Herbert är riktigt fin i dubbel där han varit världstvåa en gång i tiden men är nu 21a. Singelspelet är bra, ligger för tillfället på 85e plats, var dock 2019 på en fin 36e plats. Herbert spelar väldigt offensivt, det gynnas dock inte på detta underlag då han oftast är lite för svag från baslinjen. Han har en riktigt bra serve, forehand är också riktigt skicklig, finns det lite frågetecken på backhandsidan. Dock så söker Herbert upp nätet ganska ofta och gör det framgångsrikt, möter nu en ung kille som sällan spelat mot ”serve-volley” spelare.

Om vi tittar lite på vad fransmannen gjort i år på singelväg så är det väl helt okej resultat. 8-7 i matchstatistik under 2021, gjorde en riktigt bra tävling i Marseille i mars där han slog både Nishikori och Tsitsipas. Grussäongen har blandat och gett en del, vunnit första rundan i både Barcelona och Estoril men fått gett sig i andra rundan. Herbert som kvalade in till huvudtävlingen här, gick igenom två kvalrundor utan att tappa set.

Lirar sin bästa tennis någonsin

Den unga spanjoren Alejandro Davidovich Fokina ligger för tillfället på en 49e plats på världsrankingen men har varit en placering bättre. Gick till semifinal i Estoril förra veckan, spelade sjukt bra vissa matcher, gick även till kvartsfinal i Monte Carlo tidigare i år. Fokina är en sevärd spelare som verkligen ger allt på banan och kan visa lite frustration ibland, aldrig fel. Har riktigt fina grundslag där backhandsidan sticker ut rejält, kan slå enormt fina stoppbollar. Har inte det där riktiga klippet i serven, men kickar servarna fint på gruset.

Ale, Davi eller Foki som han kallas är född 1999 och har framtiden för sig. Jag tycker han är bäst på grus men han själv föredrar att spela på gräs. Gäller för spanjoren att läsa fransmannens spel, gör han det kan detta bli en ganska enkel seger. Som sagt, Fokina spelar sin bästa tennis någonsin och såg riktigt fin ut förra veckan, rider han vidare på det spelet?

Dagens speltips

Enligt mig är spanjoren lite för stor favorit, tror Herbert mycket väl kan störa honom. Jag siktar istället in mig på över 21.5 games, vilket är mycket troligt att det blir. Herbert servar bra och i Fokinas servereturer finns det mer att önska. När unibet nästan pröjsar 1.80 på överspelet synas det direkt. Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x