Speltips

Match/event
Hockey-VM - dag 15
Datum
29/05 - 2022
Matchstart
14:20
Spelbolag
Spel
Flertal - 5 spel
Odds
2.00-30.00
Rygga Spelet
Ishockey-VM

Hockey-VM – dag 15

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 29 maj, 2022

USA gjorde sina mål under gårdagen, men Tjeckien föll pladask och blev utspelade mot Kanada. Dessutom ville inte stjärnorna Ryan Hartman och David Pastrnak levererar något framåt. Det blev således en ny minusdag och tyvärr kommer årets mästerskap sluta i just det – minus. Men vi gnetar på in i det sista. Vi skall avsluta med flaggan i topp!

Bronsmatch | Tjeckien – USA | 14:20

Två lag som föll i respektive semifinal. USA gjorde en fin match och förlorade med uddamålet 3-4 mot Finland medan Tjeckien skämde ut sig genom att förlora med 1-6 (!) mot Kanada. Amerikanarna bör därför komma med en klart bättre känsla inför bronsmatchen. Å andra sidan bör Tjeckien ”vakna till” efter plattfallet i semifinalen. USA tänker försvara sitt brons från fjolårets VM-turnering medan Tjeckien inte tagit en enda VM-medalj sedan 2012 då man tog brons. Bronsmatcher känns alltid på förhand vidöppna. Jag väljer att tro på amerikanarna, som dessutom är underdogs. USA FT och -1,5 synas till 2,60 respektive 3,60. Jag tycker att laget växt enormt efter triumfen mot Tre Kronor och känns betydligt mer motiverat och påkopplat än Tjeckien. Jag kommer även lägga slutresultatet 5-2 till USA till 30,00 gånger pengarna. Bara för att ge oss själva en möjlighet att faktiskt hamna på plussidan när mästerskapet summeras.

Final | Finland – Kanada | 19:20

Wow. Vilken VM-final vi får mellan värdnationen, Finland, och fjolårets mästare, Kanada. Det blir faktiskt tredje (!) raka VM-finalen mellan dessa båda nationer. Snacka om att de dominerar den internationella ishockeyn. Finland fick en tuff semifinal då man bara vann med uddamålet 4-3 mot USA. Kanada å sin tur körde över Tjeckien med 6-1 och har verkligen växlat upp. Nationen har gjort tio av de elva senaste målen mot Sverige och Tjeckien. Det är starka papper! I denna final är Kanada inte oväntat underdog. Finland har hemmaplansfördel och fansen i ryggen. Men också allt att förlora. De låg under mot Slovakien med 0-2 i mitten av den första perioden och USA med 0-1 efter 1:04. Kanske känner finländarna pressen? Det har hittills ändå slutat väl i kvartsfinalen och semifinalen, men en ishockeyfinal mot Kanada är något helt annat. Här har man inte råd med en dålig förstaperiod. Jag tycker värdet finns på Kanada och kommer syna Kanada ML till 2,00 och går faktiskt all in på spelet. Det blir även en slant på 4-2 till Kanada till 23,00 gånger degen.

Dagens VM-spel

USA FT @2,60 (2u)
USA -1,5 @3,60 (1u)
USA vinner med 5-2 @30,00 (1u)
Kanada ML @2,00 (5u)
Kanada vinner med 4-2 (23,00 (1u)

Samtliga spel är lagda på spelbolaget Betsson | Mitt VM-spreadsheet

Lycka till och allt gott!

/Timmy

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x