Speltips

Match/event
Hockey-VM - dag 2
Datum
14/05 - 2022
Matchstart
11:20
Spelbolag
Spel
Flertal - 7 spel
Odds
1.63-2.75
Rygga Spelet
Ishockey-VM

Hockey-VM – dag 2

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 14 maj, 2022

Den första VM-dagen bjöd inte på några skrällar då Slovakien, USA, Kanada och Finland vann sina matcher. Vidare gick det bra för våra speltips då vi till slut hamnade på +2.75 units. Ändå en skön start på mästerskapet. Under lördagen väntar hela sex VM-matcher, där bland annat Tre Kronor skall premiärspela.

Danmark – Kazakhstan | Grupp A | 11:20

Direkt en viktig match i kampen om en kvartsfinalplats. Danmark lär framför allt kunna utmana om den och är på förhand favorit i matchen. Danmark vann 3/4 matcher innan VM, där man höll nollan i samtliga vinstmatcher. Nu stod Storbritannien och Norge för motståndet, men ändå. Kazakhstan å sin tur blev överkörda av Lettland med 0-5 och 1-5. Dagens match kan bli tajt, men visst drar Danmark det längsta strået. Jag testar Danmark ML + Ö3,5 till 1,83. Känns som ett bra spel. ”Fegar” lite med ML.

Mitt tips: 3-1

Sverige – Österrike | Grupp B | 11:20

Premiär för de båda nationerna. Sverige skall vinna denna match alla dagar i veckan, men efter förra mästerskapets fiasko blir man ändå lite orolig. Tre Kronor kommer dessutom endast gå på tre kedjor då man inväntar förstärkning från NHL och SM-finallagen. Sverige Ö1,5 P1 finns till 1,99 och får en liten slant av mig. Därefter blir det inget mer.

Mitt tips: 4-1

Tjeckien – Storbritannien | Grupp B | 15:20

Tjeckien har ett fint lag i år och är definitivt en av kandidaterna till VM-guldet. Storbritannien å sin tur får sikta in sig på att försöka hålla sig kvar i A-VM. Inför mästerskapet vann Tjeckien fem raka matcher, där man bland annat slog Sverige med hela 9-3. Det är såklart starka papper. Storbritannien å sin tur har förlorat samtliga fyra ”försäsongsmatcher”, där man endast gjort ett mål framåt. Allra senast föll man mot Italien med 0-3 och innan dess med 0-8 mot Danmark. Tjeckien kommer vinna stort här, men möter Sverige på söndag och kommer säkerligen inte lägga allt för mycket krut på dagens fajt. Känslan är att tjeckerna kommer ut starkt, för att säkra segern tidigt. Jag synar därför Tjeckien Ö1,5 P1 till 1,63. Det bör man greja.

Mitt tips: 5-0

Schweiz – Italien | Grupp A | 15:20

Schweiz har siktet inställt på topp 2 i grupp A. Den platser bör man också greja. Italien får sikta in sig på att försöka hålla sig kvar i A-VM. Här kommer såklart schweizarna vinna, men precis som Tjeckien har man en viktigare match på söndag då Danmark väntar. Det lär således inte bli någon totalöverkörning i dag, är känslan. Jag resonerar lite som ovanstående match. Schweiz kommer ut starkt och vill stänga matchen tidigt. Schweiz Ö1,5 P1 synas till 1,79.

Mitt tips: 5-1

Lettland – Finland | Grupp B | 19:20

Finland vann sin premiärmatch under gårdagen med 5-0 mot Norge medan Lettland föll i sin med 1-4 mot USA. Värdnationen lär vinna även kvällens match, även om det förmodligen blir en tuffare drabbning. Lettland är normalt sett ett snäpp vassare än Norge. Så här tidigt in i turneringen är det svårt att analysera. Jag kommer endast testa ett litet chansspel på Lettland Ö1,5 till 2,20. Det är inte alls omöjligt att letterna löser ett par kassar. Helt klart värt en tv-peng.

Mitt tips: 2-4

Slovakien – Tyskland | Grupp A | 19:20

Mycket viktig match i grupp A mellan två lag som båda går för kvartsfinal och en topplacering i gruppen. Slovakien vann sin premiärmatch mot Frankrike med 4-2 medan Tyskland föll som väntat mot Kanada med 3-5. Känslan är att vi kan få en ganska målrik tillställning lagen emellan då båda behöver vinna. De visade även prov på en fin offensiv i premiären, men likaledes brister i defensiven. Jag testar BLG2M till 1,72. Slovakien är underdog i matchen, vilket jag inte riktigt köper. Därför testar jag även Slovakien ML + Ö3,5 till fina 2,75.

Mitt tips: 3-2 OT

Dagens VM-spel

Danmark ML + Ö3,5 @1,83 (2u)
Sverige Ö1,5 P1 @1,99 (1,5u)
Tjeckien Ö1,5 P1 @1,63 (2u)
Schweiz Ö1,5 P1 @1,79 (1,5u)
Lettland Ö1,5 @2,20 (1u)
Slovakien – Tyskland BLG2M @1,72 (2,5u)
Slovakien ML + Ö3,5 @2,72 (1,5u)

Samtliga spel är lagda på spelbolaget Betsson | Mitt VM-spreadsheet

Kommande spel:

15/5: Tjeckien FT @2,45 (2,5u)

Lycka till och allt gott!

/Timmy

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x