Speltips

Match/event
Hockey-VM - dag 8
Datum
20/05 - 2022
Matchstart
15:20
Spelbolag
Spel
Flertal - 5 spel
Odds
1.70-8.55
Rygga Spelet
Ishockey-VM

Hockey-VM – dag 8

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 19 maj, 2022

Ytterligare en VM-dag är till ända och en ny tar vid. Igår besegrade Tyskland Danmark med 1-0 i en mycket viktig match lagen emellan. Vidare vann USA, Tjeckien och Kanada som väntat. Snacka om att Tjeckien fick islossning då man ledde med 3-0 (!) efter mindre än sju minuter och hade 5-0 efter en period i mötet mot Lettland. Superstjärnan David Pastrnak noterades omgående för två pinnar (1+1). Under fredagen vankas det fyra nya matcher, där såklart samtliga är väldigt viktiga.

Tyskland – Italien | Grupp A | 15:20

Under torsdagen besegrade Tyskland Danmark med 1-0 i en mycket viktig match lagen emellan. I och med den vinsten är man mer eller mindre klara för kvartsfinal. Inte minst om man vinner dagens match, vilket man såklart skall. Italien å sin tur har endast en poäng på kontot, men är trots det inte sist i gruppen. Än så länge har man en A-VM-plats till kommande år, men den hänger minst sagt på en skör tråd. Tyskland kommer med största sannolikhet besegra Italien. Blir det islossning? Tyskarna har haft förtvivlat svårt att göra mål, trots att man vunnit tre av fyra matcher. Jag har svårt att hitta några bra odds på matchen och avstår från spel.

Storbritannien – Finland | Grupp B | 15:20

Storbritannien höll nollan halva matchen mot USA innan man släppte in det första målet. Till slut vann amerikanarna med 3-0 och Storbritannien har nu 0-9 på sina två senaste fajter. Finland inledde turneringen med tre raka vinster, men fick se sig besegrade senast mot Tre Kronor med 2-3 efter straffar. Här lär ”Lejonen” vara rejält revanschsugna och kommer såklart studsa tillbaka direkt. Frågan är hur mycket laget investerar? Kanske gör Finland en ”Sverige” mot Storbritannien. Alltså knockout (5-0) i den första perioden. Jag synar Finland Ö1,5 P1 till 1,72. Det blir matchens enda spel.

Kazakhstan – Slovakien | Grupp A | 19:20

Kazakhstan verkar ha vaknat till liv efter den minst sagt värdelösa starten på turneringen. Mot Kanada ledde man med såväl 1-0 som 2-1 innan man till slut föll med (3-6). Dessutom såg man stundtals riktigt bra ut. Kazakhstan är fortsatt poänglösa och behöver samla på sig pinnar för att inte trilla ur A-VM. Slovakien å sin tur har startat turneringen med en vinst på sina fyra första fajter. OS-succén, som tog brons i mästerskapet, ligger sexa i grupp A och är på väg att missa kvartsfinal. I kväll krävs det att Slovakien vinner, annars lär man missa slutspel. Här kommer jag testa Kazakhstan ML till 5,60. Givetvis är, som ni säkert förstår, Slovakien, stora favoriter, men Kazakhstan har börjat växa in i turneringen och skulle inte förvåna mig om de segrar i kväll. Det blir även en tv-peng på Kazakhstan FT till 8,55. Större under har skett.

Lettland – Österrike | Grupp B | 19:20

Viktigt bottenmöte i grupp B då båda nationerna står på tre poäng efter fyra omgångar. Det vinnande laget i aftonens match lagen emellan kommer säkra ett A-VM-kontrakt till kommande mästerskap. Den andra nationen riskerar att åka ur. Under torsdagskvällen blev Lettland fullständigt överkörda av Tjeckien i den första perioden då tjeckerna vann de första 20 minuterna med 5-0! Österrike föll senast tungt mot Norge med 3-5. Innan dess straffbesegrade man Tjeckien och tog en poäng mot USA. Det är sensationella resultat. Sedan tidigare är Österrike FT till 5,00 och Österrike ML till 3,25 lagda. Båda spelen har sjunkit till 4,40 och 3,05. Vi sitter såldes bra här.

Dagens VM-spel

20/5:

Finland Ö1,5 P1 @1,70 (2u)
Kazakhstan ML @5,60 (1u)
Kazakhstan FT @8,55 (0,5u)
Österrike ML @3,25 (1u)
Österrike FT @5,00 (0,5u)

Kommande:

21/5:

Sverige FT @2,10 (2,5u)
Frankrike ML @3,20 (1u)
Kanada FT @1,65 (3u)

22/5:
Storbritannien ML @8,50

Lycka till och allt gott!

/Timmy

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x