Speltips

Match/event
HockeyAllsvenskan - lördag 16/10
Datum
16/10 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,67-1,96
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

HockeyAllsvenskan – lördag 16/10

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 16 oktober, 2021

Under lördagen väntar det två nya matcher från HockeyAllsvenskan, där bland annat Karlskoga har chans att gå upp på samma poäng som serieledaren HV71.

Karlskoga – Västervik 18:00

Två lag som ligger på den övre halvan av tabellen. Karlskoga har vunnit fem av sex matcher och ligger trea, endast tre poäng efter serieledaren HV71. Västervik å sin tur ligger på en sjätteplats med tolv inspelade poäng. Såväl Karlskoga som Västervik kommer från segrar senast. Karlskoga ska vara det bättre laget och bör också vinna kvällens match. Inte minst med tanke på hemmaplansfördelen.

MODO – Troja/Ljungby 18:00

MODO har spelat in nio poäng på sex matcher och ligger på en niondeplats. Det är inte helt okej för Örnsköldsviksklubben. Troja/Ljungby å sin tur har tagit fyra poäng och bärgade säsongens första vinst senast borta mot Björklöven då man vann med 4-1! MODO föll senast mot HV71 med uddamålet 2-3. Innan dess tvålade man dit Kristianstad med 6-3 på bortais. Här ska MODO ses med ypperlig chans till tre nya poäng.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x