Speltips

Match/event
HockeyAllsvenskan - onsdag 6/10
Datum
06/10 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,67-4,25
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

HockeyAllsvenskan – onsdag 6/10

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 6 oktober, 2021

Under onsdagskvällen stundar den fjärde omgången i HockeyAllsvenskan, där vi återigen får full omgång. Vi bjuds bland annat på toppmöte mellan Västerås – Karlskoga.

Almtuna – AIK 19:00

Almtuna leder överraskande serien då man vunnit tre av tre fajter och smällt in hela 16 mål framåt. AIK å sin tur har inlett med en vinst och två förluster. Nederlagen har dock kommit mot storfavoriten HV71 med knapp marginal. ”Gnaget” har spelat bra inledningsvis av säsongen och ska ses med god chans att vinna här.

Kristianstad – Björklöven 19:00

Kristianstad har inlett säsongen med tre raka nederlag medan Björklöven vunnit två av tre fajter. De båda lagen har mötts en gång tidigare under säsongen, där ”Löven” vann med 6-3. Här ska Umeå-laget vinna på nytt, trots att Kristianstad har hemmaplan.

Södertälje – Mora 19:00

Två lag som startat säsongen svagt poängmässigt sett. De båda lagen möttes faktiskt senast i Mora i en match som hemmalaget vann med 4-3 efter straffar. Känslan är att Södertälje tar snabb revansch här.

Tingsryd – MODO 19:00

Tingsryd har startat säsongen svagt med tre raka förluster och noll poäng på kontot. MODO å sin tur har segrat i två raka fajter. Allra senast slog man Kristianstad med 5-3. Det luktar mycket mål i kväll. MODO har visat prov på en fin offensiv medan Tingsryd släppt in på tok för många mål. Lägg därtill att även MODO släppt in en hel del mål, trots sina segermatcher. Fem raka inbördes möten har slutat med +6 mål.

Västerås – Karlskoga 19:00

Toppmöte mellan femman Västerås och tvåan Karlskoga. Mycket öppen match på förhand, som verkligen kan sluta lite hursomhelst. Båda lagen kommer troligtvis känna sig ganska nöjda med minst en poäng. Kryss?

Västervik – Troja/Ljungby 19:00

Västervik, som tippas i botten av tabellen, har inlett med två vinster på tre matcher. Nykomlingen, Troja/Ljungby, har haft det desto tyngre med noll inspelade poäng. Lägg därtill att smålänningarna endast gjort fyra mål framåt. Detta borde sluta med hemmavinst.

Vita Hästen – HV71 19:00

Vita Hästen har endast spelat in två poäng på tre matcher medan HV71 vunnit samtliga bataljer efter ordinarie speltid. Det råder absolut ingen tvekan om att Jönköpingslaget ska vinna här. De har inlett säsongen med vinster mot tippade topplagen AIK (x2) och Västerås. Denna matchen är, på pappret, betydligt enklare. Vita Hästen har dessutom släppt in sanslösa 13 (!) mål på sina två senaste matcher.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x