Speltips

Match/event
Inter - FC Bayern München
Datum
07/09 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
X2 & mellan 2-5 mål i matchen
Odds
1,63
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Inter – Bayern München 7/9

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 6 september, 2022

Ännu ett toppmöte bjuds vi på i den första omgången i Champions League när Inter tar emot jättarna, Bayern München, i grupp C. Inter som kommer till denna tuffa match med en förlust mot rivalerna, Milan, i sin senaste match medan Bayern kryssade i sin senaste mot Union Berlin. Viktig match i dödens grupp!

Extremt viktig match

Grupp C blev säsongens dödens grupp då det blev dessa två lag, tillsammans med Barcelona, som lottades in i samma grupp. Det innebär då att dessa två matcher mot varandra kommer att vara extremt viktiga för att ha så god chans som möjligt att ta sig vidare. Sedan såklart de två matcherna mot Barcelona kommer också vara avgörande om man räknar med att dessa tre topplag vinner mot Viktoria Plzen som drog nitlotten och hamnade i dödens grupp.

Lite viktiga kommer det såklart vara för Inter att minst ta ett poäng i denna match då man spelar på hemmaborgen. För i Tyskland kommer det bli extremt svårt att få med sig poäng ifrån. Men minst lika viktigt för Bayern att inte förlora denna match för då kommer resterande matcher att vara dubbelt så viktiga.

Två förluster på tre senaste

Inter kommer som sagt till denna match med en förlust mot rivalen, Milan, i deras senaste match. Inte något vidare genrep med andra ord inför denna tuffa uppgift som väntar. Men man har inte varit i sin bästa form på sistone då man förlorat två av sina tre senaste matcher där vinsten var mot en av nykomlingarna dessutom. Dessutom så har man bara hållit en enda nolla på de fem första matcherna i ligaspelet och det bådar inte gott mot ett av Europas bästa offensiva lag.

Bayern kommer som obesegrade till denna match men det var inte heller oväntat. Men dock så har man kryssat sina två senaste ligamatcher vilket man nog inte väntade sig. Efter att ha vunnit de tre första med en målskillnad på 15-1 så har man efter det spelat två 1-1 matcher. Men jag tror definitivt att vi kommer att se ett aggressivt Bayern som inte kommer att gå för något annat än en vinst.

Speltipset

Toppmatch har vi att se fram emot då Inter tar sig an Bayern imorgon, viktig match för båda lagen i öppningsmatchen i dödens grupp. Speltipset blir X2 och mellan 2-5 mål i matchen hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x