Speltips

Match/event
Ishockey-VM dag 4 - måndag 24/5
Datum
24/05 - 2021
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Flertal - 4 spel (pågår)
Odds
1.72-2.60
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Ishockey-VM dag 4 – måndag 24/5

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 24 maj, 2021

Sverige föll mot Belarus. Finland föll mot Kazakhstan. Slovakien vann bara med 2-1 mot Storbritannien. Schweiz vann bara med 1-0 mot Danmark. Kanada föll med 1-5 mot USA. Gårdagens VM-omgång var sannerligen en av de mest otippade på evighet. Det visade sig även i speltipsen, då hela 8/9 rättades rött. Förmodligen den tyngsta VM-omgången någonsin. Nu får vi skaka av oss det fiaskot och komma igen starka, för sämre än så kan det knappast gå. Veckan inleds med fyra matcher, där vi bland annat får ett möte mellan Slovakien – Ryssland.

Dagens omgång

Lettland – Italien 15:15

Lettland inledde turneringen med att sensationellt slå Kanada med 2-0. Det följde värdnationen upp med att förlora mot Kazakhstan med 2-3 efter straffar. Italien har förlorat båda sina matcher i turneringen. Först föll man mot Tyskland med 4-9 och igår mot Norge med 1-4. Här lär Lettland ta tre viktiga och enkla poäng. Allt annat vore en stor skräll. I sådana här matcher är det alltid svårt att hitta några bra speltips. Jag kommer därför avstå från allt.

Slovakien – Ryssland 15:15

Två lag som inlett turneringen med två segrar vardera. Slovakien har besegrat Belarus (5-2) och Storbritannien (2-1) medan Ryssland vunnit över Tjeckien (4-3) och Storbritannien (7-1). Det råder absolut ingen tvekan om att Ryssland är det bättre laget av de två och bör också vinna dagens match utan att förta sig. Dock får vi återigen inte jättemycket odds att jobba med. Jag kommer endast testa Ryssland P1 till 1,73. Ryssland är, som tidigare nämnt, det klart bättre laget och brukar alltid komma ut starkt och ”stänga” matcher direkt.

Tjeckien – Belarus 19:15

Tjeckien har startat årets mästerskap genom att förlora mot tuffa Ryssland (3-4) och Schweiz (2-5). Belarus å sin tur föll i premiären mot Slovakien med 2-5 medan de besegrade Tre Kronor under gårdagen med 1-0. De fick sannerligen slita för de tre poängen, framför allt defensivt. Tjeckien är dock klart mycket bättre än Sverige och bör således besegra ett slitet (?) Belarus. Samtidigt kan man inte ta något för givet i denna VM-turnering. Det har vi redan fått erfara flera gånger om. Lite småsugen på Belarus +2,5, men samtidigt så kan, som nämnt ovan, laget vara trötta. Dessutom bör Tjeckien vara varnade. Det blir endast en TV-peng på Dominik Kubalik Ö1,5 poäng till 2,60.

Tyskland – Kanada 19:15

Tyskland har imponerat och vunnit sina två inledande matcher. Dock har de mött gruppens på pappret sämsta lag. De besegrade Italien i premiären med 9-4 och följde upp den viktorian genom att enkelt vinna över Norge med 5-1. Kanada å sin tur har fått en brutalt tuff start. De har inlett med två raka förluster och endast ett mål framåt. I premiären föll de chockerande mot Lettland med 0-2 och under gårdagen var det USA (1-5) som blev för svåra. Det är klart att Kanada har ett bättre lag på pappret än Tyskland och efter två raka förluster måste Kanada vinna i kväll. Nu kan laget inte skylla på jetlag och stor rink längre. Det enda som gäller är tre poäng och jag tro även dom löser det. Kanada FT till hela 1,72 måste synas. Sällan man får ett så högt odds på ett kanadensiskt VM-lag mot Tyskland. Jag synar även Kanada -1,5 till 2,25.

Speltips

Ryssland P1 @1,73 (2,5u) – Betsson
Kubalik Ö1,5 poäng @2,60 (1u) – William Hill
Kanada FT @1,72 (3u) – Bet365
Kanada -1,5 @2,25 (2u) – Bet365

Tills imorgon…

Storbritannien +3,5 @2,18 (2u) – Betsson
Schweiz FT @2,34 (2,5u) – Betsson
Schweiz -1,5 @3,45 (1,5u) – Betsson

Lycka till!

/Timmy

Spreadsheet för ishockey-VM 2021!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x