Speltips

Match/event
MODO - Västervik - 29/12
Datum
29/12 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
MODO FT
Odds
1,77
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

MODO – Västervik – 29/12

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 28 december, 2021

På onsdagskväll bjuder HockeyAllsvenskan på full omgång, där vi kommer syna MODO – Västervik lite extra i hemmalagets jakt på nya triumfer i Hägglunds Arena.

Häng på serieledning

MODO har, som bekant, gjort en mycket fin säsong och ligger på en andraplats i HockeyAllsvenskan efter att ha spelat in 59 poäng på 29 matcher. Med den fina poängnoteringen är man endast en poäng efter serieledaren, HV71.

Örnsköldsviksklubben är för stunden lite ur form då man endast vunnit två av sina fem senaste matcher. Dock har man tagit poäng i två av förlusterna, där man senast kom i kapp från 0-2 och 2-3 borta mot Mora. Väl i förlängningen avgjorde sedan dalmasarna. De övriga förlustmatcherna har dessutom kommit mot Björklöven och HV71, vilket absolut inte är något att skämmas över.

På hemmaplan är MODO seriens bästa lag då man spelat in sanslösa 38 poäng på 14 matcher. Faktum är att man vunnit hela tolv (!) raka fajter på hemmais. MODO har endast förlorat en ynka hemmamatch under säsongen och det var mot HV71, där Jönköpingslaget vann med uddamålet 3-2 efter att man avgjort med blott 25 sekunder kvar.

Trivs dåligt på resande skridsko

Västervik ligger på en finfin sjundeplats efter 28 spelade matcher, där man skrapat ihop 44 poäng. Man är hela sex poäng före åttan Mora och är samma poäng efter sexan Kristianstad. För tillfället ligger man således lite ”låst” i tabellen.

Lagets form har varit lite sisådär på slutet. Innan juluppehållet föll man i tre raka matcher, där man endast gjorde två mål framåt. Under måndagen bröt man dock förlustsviten då man imponerande nog lyckades vända 1-2 till 5-2 i den tredje perioden mot självaste serieledaren, HV71. Jönköpingslaget går förvisso inte riktigt att känna igen för stunden, men det är såklart ändå starka papper.

På resande skridsko brukar dock Västervik trivas mindre bra och lär få det hett om öronen under onsdagens bortamatch mot MODO. Västervik har endast vunnit två av sina åtta senaste bortamatcher. Allra senast föll man med hela 0-5 borta mot Kristianstad. Det var för övrigt tredje gången laget blev nollat under den nyss nämnda perioden.

Dagens speltips

MODO FT synas till 1,77 hos Betsson.

MODO är hela 15 poäng före Västervik i tabellen och har smällt in 25 mål fler än onsdagens motståndare. Örnsköldsvikslaget är dessutom seriens bästa hemmalag och har vunnit tolv (!) raka matcher i Hägglunds Arena. I sin senaste hemmamatch körde man över självaste Björklöven med osannolika 7-1! Vidare har laget gjort smått otroliga 29 mål på sina fem senaste hemmafajter. Västervik å sin tur trivs inte på bortais då man endast vunnit två av sina åtta senaste matcher på resande skridsko. MODO har dessutom vunnit två raka inbördes möten mot Västervik. Känslan är definitivt att det blir ytterligare en vinst under onsdagskvällen.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x