Speltips

Match/event
Carolina - Buffalo - 5/12
Datum
05/12 - 2021
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips NHL

Carolina – Buffalo 5/12

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 4 december, 2021

Under natten mot söndagen stundar återigen härliga NHL-fajter. Bland annat drabbas den formsvaga duon, Carolina och Buffalo, samman i PNC Arena, Raleigh. Vilken klubb lyckas bryta den dystra sviten, tro?

Svag form 1

Ingen har kunnat undgå Carolinas sanslösa säsongsinledning, som tog laget upp i den absoluta toppen. Formen är inget vidare för tillfället, men tack vare den starka starten ligger laget på en femteplats i Eastern Conference endast fyra poäng ifrån serieledning.

Under den senare tiden har Carolina gått på mina efter mina och faktiskt förlorat fem av sina sex senaste fajter. Allra senast föll man dessutom mot den usla jumbon, Ottawa, på hemmaplan med 2-3. Det har även blivit förlust mot bottenlaget Seattle under den nyss nämnda perioden.

Normalt sett har Carolina en enormt fin offensiv och har gjort 69 mål på 22 matcher, vilket är ett bra målsnitt, även om målen uteblivit en aningen under den senare tiden. Dock måste laget någon gång bryta sin negativa trend och börja spruta in mål igen. Varför inte redan i natt då bottenlaget och formsvaga Buffalo väntar?

Svag form 2

Buffalo ligger, som väntat, långt ned i tabellen då laget spelat in 19 poäng på 23 matcher.

Den nuvarande formen är brutalt usel då man endast tagit en vinst på sina åtta senaste matcher. Lägg därtill att det blott blivit vinst i tre av sina 16 (!) senaste fajter.

Trots den svaga formen gör ändå Sabres en hel del mål framåt. Man har faktiskt gjort åtta mål på sina två senaste matcher och 23 mål på sina sju senaste. Dock är försvaret ruskigt svagt. Faktum är att man släppt in 14 mål under sina två senaste matcher och 39 mål på sina åtta senaste. Det ger ett målsnitt på knappt 5,0 insläppta/match.

Nattens speltips

Två formsvaga lag drabbas samman, där båda klubbarna söker ett trendbrott. Såväl Carolinas som Buffalos försvarsspel är inte alls något vidare för tillfället. Carolina har en enorm offensiv potential medan Sabres faktiskt öst in mål på slutet, trots att man förlorar natt efter natt. Ö5,5 till 1,72 hos Betsson känns därför som ett trevligt spel. Linan har dessutom gått in i sex raka inbördes möten. I flera av fallen med god marginal.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x