Speltips

Match/event
Los Angeles - Dallas - 10/12
Datum
10/12 - 2021
Matchstart
04:30
Spelbolag
Spel
Dallas ML
Odds
1,85
Rygga Spelet
Speltips NHL

Los Angeles – Dallas – 10/12

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 9 december, 2021

En hel hög med NHL-matcher skall spelas under kommande natt. Vi har valt att rikta blickarna mot mötet mellan Los Angeles och Dallas.

Usel form

I slutet av oktober/början av november hade Los Angeles en riktigt fin period då man vann sju (!) raka matcher. Sedan dessa har det gått allt annat än bra. Det har gjort att laget ligger tolva i Western Conference efter att ha spelat in 24 poäng på 24 matcher. I skrivande stund är man fem poäng ifrån den åttonde- och sista slutspelsplatsen.

Kings föll senast borta mot Vancouver med 0-4. Det nederlaget var lagets åttonde på de tio senaste matcherna. Formen är såldes usel.

Hemmaplan brukar normalt sett vara en trygghet, där man tar sina flesta poäng. Så är inte fallet för Los Angeles. Åtminstone inte just nu. Faktum är att man endast vunnit en av sina sju (!) senaste matcher i Staples Center. Det är inte direkt siffror som skrämmer iväg sin motståndare. Under den nyss nämnda perioden har man faktiskt till och med torskat mot urusla Arizona.

Ett av seriens formstarkaste lag

Dallas har gjort en fin säsong och skrapat ihop 28 poäng på 23 matcher. Med den poängnoteringen ligger man tia i Western Conference endast en poäng ifrån en slutspelsplats och två poäng ifrån femteplatsen. Det ska även tilläggas att man spelat två till fyra matcher mindre än de flesta konkurrenterna.

För mindre än ett dygn sedan tappade man 4-2 till 4-5 borta mot Vegas. Den förlusten var lagets första på åtta (!) omgångar. Man hade således sju raka vinster innan dess. Det ska även tilläggas att samtliga segermatcher tillkom efter ordinarie speltid, där fem av fajterna vanns med minst tvåmålsmarginal.

På bortaplan har laget haft aningen problem, men trots förlusten mot Vegas senast känns det ändå som man är på gång på resande skridsko. Vidare brukar man trivas ypperligt borta mot Los Angeles. Stars har faktiskt vunnit sju raka bortamatcher mot Kings och inte förlorat mot nattens motståndare på bortais sedan 2016.

Nattens speltips

I natt synas Dallas ML till 1,85 hos Betsson. Dallas är det klart bättre laget då man vunnit sju av de åtta senaste fajterna medan Los Angeles förlorat åtta av sina tio senaste fajter. Vidare har Dallas inte förlorat en bortamatch mot Kings sedan 2016. Det är sju (!) matcher sedan. Stars spelade förvisso för mindre än ett dygn sedan. Dock tappade man 4-2 till 4-5 i den tredje perioden och lär vara ruskigt revanschsugna efter den snöpliga förlusten. I natt lär man vara extra noggranna och då ska inte Los Angeles kunna hota ett disciplinerat bortalag.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x