Speltips

Match/event
Philadelphia - Washington - 22/12
Datum
22/12 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips NHL

Philadelphia – Washington – 22/12

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 21 december, 2021

NHL:s grundserie fortsätter ställa in matcher och i natt blir det därför endast två fajter, som dessutom är de sista innan en förlängd julsemester.

Fin form

Philadelphia har blandat och gett under säsongen och ligger alltjämt utanför en slutspelsplats. Laget har spelat in 29 poäng på lika många matcher och är fyra poäng bakom Eastern Conference-åttan Detroit. Det skall även tilläggas att Red Wings spelat två matcher fler.

”Philly” hade nyligen en förlustsvit på sanslösa tio (!) matcher. Den har man dock tagit sig ur med besked. Faktum är att man vunnit fyra av de fem senaste tillställningarna och är således formstarkt inför nattens rivalmöte mot Washington.

Försvarsspelet är något som varit bekymmer samt under säsongen. I skrivande stund har Flyers släppt in 95 mål på 29 matcher, vilket är på tok för mycket. Man har faktiskt släppt in hela 45 mål under de elva senaste matcherna. Det håller såklart inte om man vill spela slutspelshockey i vår. Som tur är har laget även öst in mål på slutet, vilket resulterat i den fina formen med mycket segrar.

Serieledare trots bortfall

Under hela säsongen har Washington saknat många tongivande spelare, men har trots det gjort det mycket bra. Inför nattens match ligger man faktiskt på en delad förstaplats i hela NHL, vilket är smått sensationellt. Huvudstadslaget har spelat in 43 poäng på 31 matcher och går upp i ensam serieledning vid poäng i natt.

För tillfället är faktiskt formen aningen tveksam då man endast vunnit fyra av sina nio senaste matcher. Dock tar man ofta poäng även i sina förlustmatcher, vilket såklart är en stor styrka och viktigt i en ligan där tvåpoängssystemet alltjämt gäller.

När Washington spelar ishockey brukar det ständigt bli målrika fajter. ”Caps” har nämligen smällt in hela 108 mål och är det målgladaste laget i Eastern Conference. Samtidigt släpper man in en hel del mål, för att vara serieledare. Bland annat har man släppt in 19 mål fler än Carolina, som delar förstaplatsen med Capitals i ligan.

Nattens speltips

Ö5,5 mål till 1,74 hos Bethard känns givet i natt.

Washington fullständigt öser in mål framåt samtidigt som man släpper in en hel del bakåt. Huvudstadslaget vinner ”hellre” med 5-4 än 1-0. Philadelphia å sin tur har haft stora problem med försvaret under säsongen. Även om laget börjat vinna mycket på slutet, släpper man fortfarande in en hel del mål. Det betyder i sin tur att man även gör mycket mål just nu. Faktum är att Flyers gjort 21 mål på sina fem senaste matcher. Vidare har Ö5,5 mål gått in i fyra av Philadelphias fem senaste och i tio av Washingtons 13 senaste. Sett till inbördes möten har nio av de 14 senaste holmgångarna slutat med +6 mål. Matcher i Wells Fargo Center tenderar dessutom att sluta med mycket mål då hela sju raka fajter slutat med sju mål eller fler.

Heja målkalas!

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x