Speltips

Match/event
Stanley Cup Day 18 - tisdag 1/6
Datum
02/06 - 2021
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Flertal - 2 spel
Odds
1.87-4.00
Rygga Spelet
Speltips NHL

Stanley Cup Day 18 – tisdag 1/6

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 1 juni, 2021

En ny mindre bra natt är passerad. Det vill säg inte i år. I ärlighetens namn ligger en pensionering nära till hands. Dock ska det som påbörjats slutföras och än finns det hopp till vändning. Därefter är det dags för utvärdering och rannsaka sig själv. I natt väntar Game 2 mellan Carolina – Tampa Bay.

Nattens omgång

Carolina – Tampa Bay 01:30 | 0-1 i matcher

Tampa Bay vann Game 1 med uddamålet 2-1 efter en jämn och tajt match. I natt behöver verkligen Carolina vinna och kvittera matchserien. Annars tror jag det redan är god natt. Tampa Bay förlorar aldrig två raka hemmafajter. Årets upplaga av Hurricanes är tillräckligt bra för att kunna vända på den här matchserien. Nu tror jag kanske inte man lyckas med det, men de ger sig inte så lätt. I natt är känslan att Carolina studsar tillbaka och kvitterar kvartsfinalen inför en nästan full hemmaarena. Carolina ML synas därför till 1,87. Det blir även en tv-peng på Sebastian Aho Ö1,5 poäng till 4,00. Finländaren är ”Canes” motor offensivt och brukar ligga bakom det mesta.

Speltips

Carolina FT @1,87 (2,5u) – Betsson
Aho Ö1,5 poäng @4,00 (1u) – Betsson

Lycka till!

/Timmy

Spreadsheet – Stanley Cup-slutspelet 2021!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x