Speltips

Match/event
Toronto - Colorado - 2/12
Datum
02/12 - 2021
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips NHL

Toronto – Colorado – 2/12

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 1 december, 2021

Kommande NHL-natt innehåller sex härliga fajter. Bland annat möter ett för dagen ruskigt starkt NY Rangers formsvaga Philadelphia och hemmasuveräna Edmonton jagar sin första hemmavinst mot Pittsburgh sedan 2003. Den kanske mest intressanta matchen hittar vi i Toronto då offensiva Colorado kommer på besök. Hur som haver fokuserar vi lite extra på den sistnämnda holmgången.

Seriens bästa lag?

Toronto har sannerligen levt upp till förväntningarna den här säsongen. Inför nattens omgång ligger man delad etta i Eastern Conference då man spelat in 33 poäng på 23 matcher. Således lika många poäng som Florida och Washington.

Formen är det dessutom inget fel på. Maple Leafs har nämligen vunnit fyra raka matcher (alla på bortaplan) med stora siffror (5-1, 4-1, 6-2, 3-0) samt nio av de tio senaste. Laget har alltså spelat in 18 poäng under de tio senaste matcherna, vilket är klart bäst i hela NHL.

På sistone har defensiven fungerat oväntat bra samtidigt som offensiven konstant levererat. Toronto känns i harmoni. Dessutom har man i stort sett fullt manskap bortsett från ett par skador.

Brutal offensiv

Colorado började säsongen trevande, men har sannerligen spelat upp sig på slutet och börjat avancera i tabellen. Inför nattens bortamatch mot Toronto ligger ”Avs” på en elfteplats i Western Conference med sina 23 inspelade poäng på 18 matcher. Med den poängnoteringen är man endast en poäng ifrån den åttonde- och sista slutspelsplatsen. Avalanche har dessutom spelat 2-5 matcher mindre än sina övriga konkurrenter. Laget kommer fortsätta klättra uppåt och kommer självklart greja en slutspelsplats.

Precis som nattens motståndare, Toronto, är Colorado i ruskigt bra form. Faktum är att man segrat i sju av sina åtta senaste matcher. Lägg därtill att segermatcherna kommit efter ordinarie speltid och med minst tvåmålsmarginal. I de flesta fall större differens än så. Precis som Maple Leafs leder Colorado sin konferens sett till antalet poäng under de tio senaste matcherna.

Avalanches offensiv har varit brutal på slutet. Faktum är att ”Avs” gjort otroliga 43 (!) mål på sina åtta senaste matcher. Det ska inte gå i världens bästa ishockeyliga. Under den nyss nämnda perioden har nattens gästande lag ett målsnitt på sanslösa 5,38/match.

Nattens speltips

Toronto gör stabilt med mål framåt. Dock har man spelat snålt på slutet och släppt in väldigt få mål, i synnerhet på hemmais, men i natt ställs man mot seriens för tillfället mest målglada lag och då lär inte ens Maple Leafs kunna hålla emot. Colorado har, som tidigare nämnt, gjort 43 (!) mål på sina åtta senaste matcher. Det är häpnadsväckande siffror. Det luktar målfest mellan dessa båda offensiva lag och Ö5,5 mål till 1,72 synas hos Betsson. Två av Torontos tre senaste matcher har slutat med 6+ mål och hela nio av Colorados tio senaste. Dessutom har sex av de sju senaste inbördes mötena slutat med 6+ mål (1-3, 5-3, 5-2, 3-6, 2-4, 3-4 OT, 6-0).

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x