Speltips

Match/event
Ryssland - Sverige
Datum
26/12 - 2021
Matchstart
22:30
Spelbolag
Spel
Ryssland FT
Odds
2,40
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Ryssland – Sverige – 26/12

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 21 december, 2021

Äntligen är årets JVM-turnering här! Småkronorna får direkt möta tuffa Ryssland.

Obesegrade i november

Ryssland är, tillsammans med USA och Kanada, favoriter till att ta hem JVM-guldet.

Laget spelade tre träningsmatcher i november, där samtliga slutade med vinst. Först körde man över Finland med tennissiffrorna 6-3 innan Tjeckien besegrades med 5-3. Till slut lyckades man även slå Sverige med klara 5-2 efter att Timofei Davydov, Pavel Tyutnev och Semyon Demidov noterats för tre poäng vardera.

Den ryske maskinen har gjort hela 20 mål på sina fyra senaste matcher och offensiven lär sprudla även under juniormästerskapet. Det lär vi garanterat få se redan i öppningsmatchen mot Sverige.

Vart står Sverige?

Sverige är alltid en kandidat till medalj. Trots att man har ett fint lag känns småkronorna dock en bit ifrån de allra största nationerna. Känslan är att USA, Kanada, Ryssland och Finland är huvudkandidater till att tävla om medaljerna. Därefter kommer Sverige och Tjeckien.

Under träningsmatcherna i november hade man stundtals en hel del problem. Man besegrade förvisso Tjeckien med klara 5-0, men man lyckades även åka på stryk mot Finland (0-3) och Ryssland (2-5).

Småkronorna har spelat 14 matcher under kalenderåret, där endast två (!) slutat med vinst. Det är såklart inga roliga siffror, även om de flesta ”bara” varit träningsmatcher. Som ishockeyspelare vill man alltid vinna matcher. De resultaten gör en osäker. Vart står egentligen Sverige?

Dagens speltips

En öppningsmatch är alltid svårtippad, men när Ryssland FT står i 2,40 måste vi syna. Hajper har bland annat detta fina odds, som bör sjunka innan nedsläpp.

Ryssland har fyra raka segrar medan Sverige endast vunnit två av sina 15 (!) senaste. ML känns inte ”lönt” då såväl Ryssland som Sverige sällan spelar oavgjorda matcher. Ryssland har nio raka matcher som slutat efter ordinarie speltid och Sverige hela 14! Vidare har Ryssland besegrat Småkronorna i sex raka inbördes möten. Känslan är dessvärre att den sviten förlängs ytterligare då ryssarna åtminstone känns ett nummer för stora för Sverige.

Hajper
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
  • Snabba uttag
  • Stort utbud
  • Snygg design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Hajper
Lanserat:
september, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Hajper grundades 2018 och var ett av de första spelbolagen på marknaden som kunde erbjuda betting utan konto. Snabba utbetalningar och enkla insättningar var ett av Hajpers signum. Nu är de en stor spelare på både betting och casino och erbjuder massvis med spel och odds.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
Omsättningskrav: 6x