Speltips

Match/event
Växjö Lakers - Djurgårdens IF
Datum
11/12 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Växjö FT
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips SHL

Växjö – Djurgården – 11/12

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 11 december, 2021

Andra mötet på tre dagar. Lyckas Växjö knipa ytterligare en vinst?

Blickar uppåt i tabellen

Växjö har gjort en bra säsong då man spelat in 42 poäng på 26 matcher. Dock har många lag gjort ”en bra säsong” då Lakers först återfinns på en åttondeplats i tabellen. Mellanskiktet av tabellen är dock otroligt jämn. Faktum är att Växjö endast är en poäng bakom femman Leksand och fyra poäng efter fyran Luleå.

Lakers hade nyligen en tung period med sex raka nederlag. Den har man dock tagit sig ur och i stället inkasserat tre raka segrar, där man under torsdagen vände 1-2 till 3-2 efter straffar borta mot kvällens motståndare, Djurgården.

Växjö må lida av del skador, som Robert Rosén och Julius Nättinen. Trots det är laget konstant att räkna med. Inte minst på hemmais, där man normalt sett är väldigt starka. Inför kvällens möte mot Djurgården har man vunnit fyra av sina sex senaste SHL-matcher i VIDA Arena. De båda förlusterna har dessutom kommit mot toppkonkurrenter, där fajterna slutat med uddamålet.

Nattsvart

19 poäng på 26 matcher. Det är Djurgårdens facit. Ett skrämmande sådant. Man är hela tio poäng efter tolvan Malmö, som innehar den sista säkra platsen. Det finns inte mycket som pekar på att man skall lyckas kravla sig ovanför det sista tabellstrecket. Det vore en sensation.

Formen är dessutom urusel. Stockholmarna har förlorat tre raka matcher och endast vunnit en av sina nio senaste. Under denna period har man blivit nollade i tre matcher och endast mäktat med tolv mål framåt. Snacka om att huvudstadslaget har problem med målskyttet.

På bortaplan har laget endast vunnit två av sina tolv senaste matcher och har enbart Brynäs bakom sig i bortatabellen. Det är mindre smickrande siffror. Det lär inte bli mycket lättare att försöka spela till sig en seger i afton i stämningsfulla VIDA Arena.

Dagens speltips

Växjö FT finns till 1,62 hos Bethard och synas. Djurgården är seriens i särklass sämsta lag och är hela 23 (!) poäng bakom Växjö. Självförtroendet saknas helt. Vidare är stockholmarna svaga på bortais medan Lakers normalt sett är starka hemma. Dessutom har Växjö vunnit fyra raka inbördes matcher. Det blir en femte också.

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x