Speltips

Match/event
Islam Makhachev vs Alexander Volkanovski
Datum
12/02 - 2023
Matchstart
06:00
Spelbolag
Spel
Tiden går ut - Nej
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips UFC

Islam Makhachev vs Alexander Volkanovski 12/2

MMA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 8 februari, 2023

Äntligen ett spännande UFC event som väntar denna helg när två mästare i deras respektive viktklasser ska mötas. Islam mot Volkanovski ska slåss om Islams bälte, alltså lättvikts bältet vilket innebär att Volkanovski har gått upp en viktklass för att förhoppningsvis kunna blir “double champ”. Inför fighten står Islam som stor favorit, och det är mycket på grund av att det är Volkanovski som behövt gått upp till hans viktklass men även då Islam är den klart bättre grapplern. Spännande fight!

Överlägsen i featherweight

Volkanovski har visat sig vara en av de bästa fighters vi någonsin sett i UFC:s historia och efter att ha i princip rensat hela hans division ska han nu ta sig an en riktigt tuff uppgift. Att gå upp/ner en viktklass för att bli mästare inom två viktklasser är något bara några fåtal fighters vågar göra i sin karriär. Och listan som lyckats vinna och bli double champ är ännu mindre.

Naturligt så är Volkanovski underdog då det är han som kommer upp till Islams viktklass och då han redan är väldigt kort så är det många som tror att han inte kommer vara lika explosiv som vi är vana att se han. Men han har själv sagt att det inte har påverkat hans stil av att gå upp i vikt och att han fortfarande kommer att vara aggressiv och ha samma inställning som han har i featherweight.

Första titel försvaret

Islam vann bältet förra året mot Charles Oliveira vilket var otroligt imponerande och redan i hans första titel försvar så tar han sig an nummer ett i pound for pound listan. Det säger en hel del om vem Islam är och vad han vill åstadkomma i hans karriär. Islam är tvåa på den listan och vinner han på söndag så kommer han såklart att gå om Volkanovski. 

Islam är såklart den bättre grapplern och kommer givetvis att försöka ta ner Volkanovski som han gjort med alla han mött hittills. Men lyckas han inte dra nytta av det så kan det bli tufft för honom ju mer dom står upp, för Volkanovski är överlägset den bättre boxaren. Så en spännande match har vi garanterat framför oss.

Speltipset

Nummer ett mot nummer två i pound for pound rankingen ska göra upp, dessutom med ett bälte som står på spel. Bättre än så här blir det inte och denna fight kan absolut bli en av de bästa vi någonsin sett. Trots att Volkanovski är väldigt stor underdog så ska man inte underskatta honom. Oavsett vem som vinner så tror jag att det blir via avslut och det är det jag väljer att spela på till denna fight. Speltipset blir alltså att tiden inte går ut till 1,62 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x