Speltips

Match/event
Isner-Rublev
Datum
06/05 - 2021
Matchstart
14:00
Spelbolag
Spel
Över 23.5 games
Odds
1.93
Rygga Spelet
Speltips tennis

Isner-Rublev

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 6 maj, 2021

Hallå där! Kommer två spel även idag, framförallt för att banorna i Madrid är så snabba och det gynnar spelare som John Isner som sett stekhet ut. Isner kommer att möta Rublev som har gjort ett superbra bra 2021, intressant match att se. Häng med på analys och speltips här nedan!

Servat igenom två rundor

Som jag skrivit två gånger tidigare denna vecka så är John Isner en jätte. Han är en bra bit över två meter lång och väger en bit över 100 pannor, så gissa om han servar hårt? Ja, han servar inte bra hårt utan extremt bra. Hans andra serve på grus är helt magisk då han kickar upp den så den studsar flera meter upp i luften och det blir jobbigt för motståndaren.

Isner har gått igenom två rundor utan att ha blivit breakad, han har slagit 60 serveess på två matcher vilket ger ett otroligt snitt på 30 serveess per match. Inte nog med det, han sätter över 70% första servar och vinner över 60% när han inte gör det. Om John Isner servar så hela tävlingar kommer han absolut kunna vinna hela skiten. Det går inte bryta John Isner när han servar så här bra och jag har sett båda matcherna och det är inte tillfälligheter. Han servar så extremt varierande så motståndaren har inte en aning vart serven kommer.

26-6 i år säger allt

Andrey Rublev är född och uppväxt i Ryssland, han har gjort ett mega bra år 2021, 26-6 i matchstatistik där han bland annat har vunnit ATP Cup och Rotterdam. Han spelar sin livs bästa tennis för tillfället och ligger sjua på världsrankingen. Han slog bland annat Rafael Nadal på gruset för några veckor sedan och ser riktigt fin ut. Rublev är 188 centimeter lång och servar bra, men det är framförallt hans forehand som är bra, den är sjukligt bra. Han kan slå vinnare nästan överallt på banan.

Rublev såg inte alls så bra ut som han gjort tidigare i år under sin första runda. Rublev var illa ute mot Tommy Paul men lyckades lösa biffen. Han såg inte ut att trivas med underlagen och returnerade ganska risigt, och då har Paul ingen serve som Isner, inte ens i närheten. Ryssen har spelat extremt mycket senaste veckorna, kanske börjar det kännas i kroppen?

Dagens speltips

1.28 på Andrey Rublev, det köper jag inte för fem öre. Dock vågar jag inte riktigt kliva in på Isner rak här. Istället, som vanligt lirar jag överspelet. 23.5 game till nästan två gånger degen är riktig, riktigt bra. Isner har inte blivit bryten på hela tävlingen och mött ganska bra returtagare, jag tror Isner löser minst 7-5 i två set och då är saken biff. Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x