Speltips

Match/event
Israel Adesanya vs Jared Cannonier
Datum
03/07 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Fighten går Ö3.5 ronder
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips UFC

Israel Adesanya vs Jared Cannonier 3/7

MMA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 30 juni, 2022

Mellanvikts mästaren Israel Adesanya ska återigen försvara sitt bälte och denna gång är det mot nytt blod i form av Jared Cannonier. En fighter som gjort extremt bra ifrån sig i sina senaste matcher och har gjort sitt välförtjänt av denna titelfight. Detta blir Adesanyas femte fight som han ska försvara sitt bälte och som sagt blir det mot en helt ny motståndare. Extremt intressant fight om bältet!

Välförtjänt titelfight

Jared Cannonier är ingen ny ung uppkommande fighter utan det här är någon som har varit med ett bra tag. En av få som dessutom har slagits i tre olika viktklasser från tungvikt hela vägen ner till mellanvikt som han då slåss i nu. Han kommer till denna fight i fin form då han har två raka vinster mot bra fighters och har även vunnit sina fem av sex senaste fighter.

Så det var nog inte så svårt för Dana White att utse nästa utmanare till Adesanya efter att Adesanya ännu en gång vann mot Whittaker i sin senaste fight. Nu blir det alltså upp till en 38-årig Jared Cannonier att försöka avsluta Adesanyas dominans i mellanvikts klassen.

Ren dominans

Adesanya är en av få mästare som försvarat sitt bälte fyra gånger och har dessutom visat en dominans som man sällan ser under sina fighter. Han är utan tvekan en av dom mest tekniska fighters i världen och med hans bakgrund inom kickboxning så är han även en av dom mest effektiva strikers i hela UFC. Så det är inte någon slump att han är där han är idag och att han hunnit möta dom flesta utmanarna två gånger redan.

Men nu är det nytt blod som står på schemat och en fighter som många anser har mer kraft och styrka i sina slag än tidigare motståndare. Mycket för att Jared en gång varit en tungviktare. Men jag tror inte att det kommer spela stor roll mot en så skicklig fighter som Adesanya.

Speltipset

Intressant fight minst sagt och i mina ögon så har inte Jared så stor chans att vinna detta. Dock tror jag att matchen kommer att gå många ronder då Adesanya sällan avslutar sina motståndare tidigt utan istället tröttar ut dom inför sista ronderna. Speltipset blir att matchen går över 3.5 ronder till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x