Speltips

Match/event
Italien - England
Datum
23/03 - 2023
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
X2 & U3.5 mål i matchen
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Italien – England 23/3

Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 mars, 2023

Vi går in i ett landslagsuppehåll när EM-kvalet ska dra igång och på torsdagen har vi en del intressanta matcher framför oss. I grupp C så har vi en toppmatch mellan Italien och England som ska spelas på Stadio Diego Armando Maradona. Två starka landslag som möts direkt i första omgången och man mötte varandra för inte alltför längesen i Nations League. Spännande toppmatch!

Klara favoriter att ta sig vidare

Grupp C består av fem lag och det är inget snack om saken vilka två som är favoriter att gå vidare ur denna grupp. England står som favorit att vinna, före Italien, och det lär vara de två inbördes mötena mellan dom som kommer att avgöra vem som blir etta och tvåa. Inför matchen så har oddsbolagen nästan samma odds på båda lagen och det är inte lätt att skilja dessa två åt.

Det har varit jämna mötena mellan dom tidigare och eftersom att det är första matchen i kvalet så är det såklart ingen som vill förlora. Jag förväntar mig en ganska passiv och defensivt inställd match, lite som det varit när dessa möts på senare tid.

Bättre på papperet

England har enligt mig ett av de bästa lagen på papperet i världen och det är inte annorlunda inför detta kval. Truppen som Southgate har tagit ut är full med toppspelare på varje position. Men som vi sett tidigare med England så har man sina svagheter. I VM så åkte man ut i kvartsfinalen mot Frankrike efter att ha förlorat med 1-2, i övrigt så gjorde man ett bra mästerskap men att åka ut i kvartsfinal sågs som en besvikelse för England.

Inför detta kval, och även EM i sig, så hoppas man såklart på att ta sig lika långt som förra EM, alltså till final. Och deras trupp är absolut kapabla till att göra det och det återstår att se hur långt man lyckas gå. Inför denna match mot Italien så står man som mindre favoriter att vinna, men mot just Italien har man haft det tufft på sistone. Förra året så förlorade man och spelade lika mot dom i Nations League.

Speltipset

Tuff match väntar för båda lagen som är tippade att sluta i toppen av denna grupp. Italien med hemmaplansfördel och förra årets så slog man England på hemmaborg i Nations League. Dock har jag England som det bättre laget på förhand och jag tror att man löser minst ett poäng. Speltipset till denna blir X2 och under 3.5 mål i matchen till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x