Speltips

Match/event
Italien - England
Datum
23/09 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
England Ö10.5 skott
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Italien – England 23/9

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 september, 2022

Den andra matchen i dödens grupp är mellan Italien som tar emot England. England som kämpar om att slippa nedflyttning medan Italien har chans att vinna gruppen. Det första mötet slutade i ett mållöst kryss och jag tror inte vi kommer att se samma utfall här. Viktig match för båda lagen!

Viktiga poäng står på spel

Väldigt viktiga poäng står på spel här för båda lagen, det är dock av två olika anledningar. Italien har fortfarande chans att vinna denna dödens grupp då det endast är två poäng upp till Ungern som ligger etta. Med två matcher kvar så innebär det att Italiens chanser är långt ifrån över så denna match kan bli extremt viktig för deras del då man dessutom har Ungern kvar i den sista omgången. 

För Englands del så gäller det att försöka vinna båda de resterande matcherna för att slippa nedflyttning. Hade det inte varit VM om två månader så hade det kanske inte varit så farligt att åka komma sist i denna grupp och åka ner en division. Men nu handlar det om lite mer än bara placering för Englands del, VM är bara två månader bort och dessa två matcher är viktiga för självförtroendet. Speciellt då England redan har en så stor press från hela landet, och dessutom att man i nuläget står som tredje favoriter att vinna hela VM.

Mållöst senast

Sist dessa möttes blev det som sagt ett mållöst kryss, inte många farliga målchanser blev det heller så en ganska tråkig match var det. Nu är det dock lite mer som står på spel, inte minst ett VM som bara är två månader bort för Englands del, men även för Italien som har goda chanser att vinna denna grupp. Och eftersom att det inte blir något VM för deras del så kanske man tar detta Nations League lite mer på allvar.

Italien är inför matchen det lag som släppt in flest mål i denna grupp medan England endast har gjort ett enda mål. Men på hemmaborg har Italien varit starka och gjort mål i båda matcherna man spelat där. Jag ser Italien som små favoriter inför mötet, mycket på grund av att detta är det enda dom har att spela för då det som sagt inte blir något VM för deras del.

Speltipset

Toppmatch i dödens grupp med viktiga poäng på spel. Senaste matchen mellan dessa två slutade 0-0 och jag tror inte att det kommer bli mållöst denna gång. England har mycket att bevisa och man vill inte åka ut ur denna grupp med bara två månader innan VM. Speltipset blir England över 10.5 skott till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x