Speltips

Match/event
John Isner - Miomir Kecmanovic
Datum
03/05 - 2021
Matchstart
11:00
Spelbolag
Spel
Över 0.5 tiebreak
Odds
1.58
Rygga Spelet
Speltips tennis

John Isner – Miomir Kecmanovic

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 3 maj, 2021

Hallå där! Nu börjar Madrid masters 1000, och jag har hittat en del fina spel som jag kommer leverera här på Läktaren. Vi börjar med första rundan mellan två spelare som har hög nivå. John Isner är världens bästa servare för tillfället, möter den jobbiga Miomir Kecmanovic som har riktigt fina grundslag. Upplagt för rysare, häng med nedan!

Spelstopp 11:00

Första tävlingen på grus 2021

John Isner har inte lirat match på grus än 2021, hans senaste framträdande var i Miami. John Isner har tappat mark på rankingen och ligger för tillfället på en 39e plats på rankingen. Han har varit ganska länge på topp 10 listan och håller fortfarande på den högsta nivån. John Isner är nästan 210 centimeter lång och väger en bit över 100 kilo, vilket gör att hans serve är hur bra som helst. Han har också riktigt fin forehand som han avgör bollarna med. Hans svaghet i spelet är rörligheten, vilket inte är så konstig när man väger som en bil och lång som en flaggstång. Han har haft problem med en fot på senare tid, men enligt uppgifter ska den var fixat.

John Isners favoritunderlag är inte gruset, men han har blivit mycket bättre på att hantera underlaget. Hans kickserve blir ett riktigt vapen här. Får han styra med sin forehand kommer John Isner att vinna denna match, får han dock röra sig kommer det bli riktigt tufft. John Isner kommer minst lösa ett tiebreak här.

Topp 50 för unge serben!

Miomor Kecmanovic är nu utan tvekan en av dom 50 bästa spelarna i världen. För tillfället är rankingen 47, men hans bästa är 38. Född och uppväxt i Belgrad, bor för tillfället i Dubai där han har sin träningsbas. Tränas av den förre storspelare David Nalbandian. Kecmanovic har spelat väldigt mycket tävlingar under 2021, resultatet har varit blandad kompott. Gjorde en helt okej insats senast i Belgrad där han vann två rundor men fick ge sig med Novak Djokovic i tredje. I Rom för två veckor sedan gjorde han en stark insats mot Fabio Fognini men fick ge sig efter två tuffa set. ”Mischa” som han kallas är en ganska ”liten” spelare, 183 cm. Han har en riktigt stark forehandsida som han kommer använda mycket idag, han rör sig även kanonfint på banan. Har dock stora problem med returerna, vilket inte är fördel här.

Mischa går in som ganska stor favorit här, vilket enligt mig är ganska konstigt. Mischa har aldrig spelat mot Isner, Karlovic eller Opelka, vilket är en väldigt lurig uppgift då man knappt får röra bollen i vissa mottagargame. Som sagt, får serben bollen i spel kommer han käka upp Isner, men frågan är: Får han det?

Dagens speltips

Vågar inte riktigt röra matchoddset då jag inte riktigt vet vart Isner står för tillfället. Över 0.5 tiebreak blir spelet vilket är ett riktigt bra spel enligt mig. Oddsen ligger runt 1.60, vilket är bra. Isner kommer garanterat serva mot Kecmanovics backhandsida vilket kommer innebära problem för serben. Serben servar också stabilt, nu kör vi!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x