Speltips

Match/event
Juventus - Spezia
Datum
02/03 - 2021
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Över 9,5 hörnor i matchen
Odds
1.95
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Juventus – Spezia 2/3

Fotboll Serie A Speltips
Joakim
Publicerad: 2 mars, 2021

Vi är inne i en väldigt viktigt period för Juventus just nu, där Milan och Inter fortfarande ligger steget för den gamla damen från Turin. Nu väntar ett hemmamöte med Spezia som måste vinnas.

Juventus kommer till matchen med en sargad trupp

Som för så många andra lag så har Juventus haft många tunga skador denna säsongen. Just nu sitter Bonucci, Cuadrado, Arthur och Dybala på sidelinjen med olika typ av skador medan Chiellini och Morata är tveksamma till start. Detta är naturligtvis en av anledningarna till att laget endast har mäktat med en vinst på de fem senaste. Det oavgjorda resultatet mot Verona senast kändes extra tungt då Juventus tog ledningen och hade vid vinst endast varit tre poäng bakom MIlan med en match mindre spelad. Nu är man tillbaka 6 poäng bakom och det är vinster som gäller om man ska ha någon chans att nå toppen. 

Ronaldo är i målform som vanligt men i övrigt har det inte varit mycket som stämmer. Vi ska kanske inte dra alltför stora slutsatser. Innan mötet med Inter den 9:e Februari hade laget trots allt sex raka segrar och påbörjat klättringen uppåt i tabellen. 

Oavsett skadefrånvaro så ska Juventus vara bättre än Spezia på alla plan och det är inte här 14:e-placerade Spezia ska vinna sina poäng. Men man ska aldrig säga aldrig. 

Stark förstasäsong i Seria A 

Spezia tog den långa vägen upp från Serie B och ingen förväntade sig några stordåd inför säsongen. Just nu ligger de alltså på 14:e plats men är långt ifrån säkra från nedflyttning. Det skiljer bara 7 till strecket och det återstår trots allt 14 matcher och mycket kan hända. Främst är det Cagliari och Parma som jagar i botten och ett par nederlag för Spezia kan lätt sätta laget i panic mode. Med sig till matchen mot Juve tar man 2 segrar och 1 oavgjord de fem senaste vilket på papper ändå ser väldigt starkt ut, vinsten mot Milan kom väldigt oväntat och även segern mot Sassuolo var väldigt imponerande. 

Dagens speltips

Spezia har som sagt imponerat på oss denna säsongen och är inne i ett relativt bra flow. Värdet på 1×2 känns för dåligt så vi kollar idag på hörnspelet. I juventus fem senaste ligger snittet på över 11 hörnor. Vi tror att det fortsätter på det spåret och spelar 4 units på över 9,5 hörnor i matchen till fina 1.95 hos Campobet

CampoBet
Gratisspel upp till 120 kr
  • Bettingbonus
  • Live Betting
  • Virtuell Betting
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - CampoBet
Lanserat:
juli, 2020
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
CampoBet är ett relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden men har kommit med full fart framåt. Campobet lanserades redan i slutet på 2019 men har inte erbjudit betting till Svenska Spelare förrän i år.
Välkomstbonus - Betting
Gratisspel upp till 120 kr
Omsättningskrav: 0x