Speltips

Match/event
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
Datum
17/12 - 2021
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
Chiefs -4.5 & fler!
Odds
2.15 - 9.25
Rygga Spelet
Speltips NFL

Kansas City Chiefs @ Los Angeles Chargers

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 december, 2021

Efter ett långt break på NFL speltips kommer det nu upp ett till Thursday Night Football! Mötet är i AFC West där Kansas City tar en väldigt bra ledning i divisionen vid vinst. Chargers har spelat bra och hade länge övertaget men känner nu denna som en måstematch, hemma i SoFi stadium.

Kansas City med 6 raka vinster!

Chiefs möte i söndags var också det mot en divisionsrival när de mötte Raiders på hemmaplan, Arrowhead stadium. Kansas City hade förra mötet lagen emellan vunnit väldigt stort och nu på hemmaplan vankades samma medicin, något som det också blev. Det hela började på Raiders första offensiva play där de fumblade bollen som Chiefs sprang in för 7poäng. I halvleken skulle Kansas City göra ytterligare 28 poäng och endast släppa in tre poäng som kom sista sekunderna.

Med en 35-3 ställning i halvtid blev matchen ganska avslagen i andra halvlek. Långsamma drives som dock slutade i poäng många av gångerna. Chiefs gjorde två FG irad och sedan en TD och fick tillslut ihop 48poäng i matchen. Raiders gjorde en TD utan xP och fick bara 9.

Trots 48 poäng var det inte överdrivet bra siffror på offensiven. Mahomes passade för 250yards och de sprang för totalt 130yards. Men defensiven gjorde ett så fantastsiskt jobb med att ta interceptions, fumbles samt stoppat tidigt så att det blev sällan långa yards för Chiefs att ta sig.

Chargers med 80 poäng på två matcher

Två väldigt bra offensiva matcher för LA som satte upp 78poäng totalt. Deras senaste match var mot Giants, som inte är ett överdrivet imponerande lag. Veckan innan det mötte de dock Bengals som varit skakiga, men har en bra chans på slutspel.

Matchen mot Giants gick verkligen i vågor. Det började med fyra raka punts för att sedan bli tre raka touchdowns. Efter det var det en blandning av FG och punts som fortsatte, dock var det endast Chargers som satte poäng i andra kvarten. Halvtidsställningen var 24-7. Chargers satte inte stopp där utan gjorde två FG och en TD på sina första drives i andra halvlek och fick då upp totalt 38poäng. De släppte sedan in två sena touchdowns och deras handicap höll på att släppa men de klarade sig trots en lyckas onside kick att vinna med 38-21.

Deras statistik var väldigt likt Chiefs denna söndag. Herbert passade för 275yards och laget sprang för ca 150.

Dagens speltips

Trots att båda lagen var väldigt offensiva förra veckan tror jag att det kan bli lite mindre poäng denna match. De möter varandra som båda är bättre lag än förra veckans motstånd. Det lär bli mindre interceptions och fumbles och kan bli lite statisk ett tag. Överlinan ligger på 51.5 och jag kommer att avstå spel där då det känns som att det kan ligga mellan 45-54.

Chargers vann första matchen lagen emellan men Chiefs har vaknat upp och tagit 6 raka möten. Under denna tid har de täckt sitt handicap 4 av 6 vilket också är de fyra senaste gångerna. Denna gång ligger deras handicap på -3 och jag tror de tar det.

Därför väljer jag att spela på Kansas City Chiefs -4.5 till oddset 2.15 hos Unibet (2units),

Att Mike Williams gör en TD till oddset 2.75 hos Bethard (1unit),

Frank Clark ”får en sack” till oddset 2.35 hos Bet365 (1.5units) samt

Att Tyrann Mathieu gör Ö 0.5 interceptions till oddset 9.25 hos bet365 (0.25units)

Lycka till med era spel!

/ David

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x