Speltips

Match/event
Kansas City Chiefs - Buffalo Bills
Datum
24/01 - 2021
Matchstart
23:59
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.95 - 4.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

Kansas City Chiefs vs Buffalo Bills

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 24 januari, 2021

Ett möte mellan två lag som har fantastiska offensiver med två väldigt unga QB’s som ser ut att kunna vara två utav ligans främsta i många år framöver. Redan nu tävlar de om chansen att gå till Super Bowl och det skulle vara Patrick Mahomes och hans Chiefs andra år irad. Josh Allen har inte varit i slutspel förens nu och känner lukten av Super Bowl och ringen!

Chiefs pressades in i den sista driven!

De var de största favoriterna i hela divisional round när de fick möta Browns. Spreadet låg på -10.5 ett tag men matchen var MYCKET jämnare än vad det spåddes vara. Efter första kvarten ledde Chiefs med 13-3 och fortsatte fram till halvtid där de ledde med 19-3. Efter det skulle Browns vakna upp dock och de satsade mer på sitt springspel, vilket gav resultat! Två snabba touchdowns och endast 3 tillåtna poäng bakåt gav ställningen 22-17 till Chiefs med en hel kvart kvar!

Med en skadad Mahomes såg det tufft ut för Chiefs att göra mer poäng och Browns behövde endast en touchdown för att ta ledningen. De blev dock stoppade väldigt snabbt i sin enda drive den fjärde kvarten och Chiefs lyckades efter ett mirakulöst springspel från BackupQB’n vinna matchen. I playen sprang han 13 yards på 3 & 14 och sedan på 4 & 1 tog de ett snabbt pass till Hill och klockan tickade sedan ut. Mahomes är tillbaka, Breeland är tillbaka och Chiefs är stora favoriter med dessa två pjäser med.

Buffalo med en otrolig defensiv insats

Ett väldigt blåsigt Buffalo satte spåren för matchen som spelades mellan Bills och Ravens. Totalt endast 365yards kastade av BÅDA LAGEN. Springspelen dominerade och på papper var det en fördel till Baltimore. Dock hade Buffalo utan tvekan gjort sin läxa och stoppade HELT OCH HÅLLET springspelen ifrån Ravens. Lamar Jackson kom inte över 34 yards och båda stjärnrunningbacksen i laget fick 42yards, något som är väldigt ovanligt.

Ikväll kommer Josh Allen och hans Bills spela i ett kyligt men relativt vindstilla Kansas City. Passningsspelet lär vara det som Josh Allen går till mest och han kommer behöva hänga minst 250-300yards för att hänga med poängen som Chiefs troligtvis gör!

Dagens speltips

Patrick Mahomes och Josh Allen. Två väldigt bra quarterbacks som vill ha en chans på en ring. De älskar att passa och de har svagare runningbacks än receivers. Det faktum att de båda kom top 5 i passningsyards denna säsong säger mycket och det bör bli en händelserik match. Stefon diggs har varit favoritmottagaren för Josh Allen och vi fortsätter få höga odds på att han gör en TD! Patrick Mahomes tycker om att vara kylig och springa in med en boll själv här och där. Chris Jones är fruktansvärt bra på att ta sig igenom den offensiva linjen och bör hota en sack ett par gånger minst!

Därför väljer jag att spela på Kansas City Chiefs -3.5 till oddset 2.05 hos William Hill (2.5units)

Totalt över 54.5 poäng i matchen till oddset 1.95 hos William Hill (2units)

Stefon Diggs gör minst en TD till oddset 1.95 hos William Hill (2units)

Patrick Mahomes gör minst en TD till oddset 4.00 hos William Hill (0.5units)

Chris Jones Ö 0.5 sacks till oddset 2.75 hos William Hill (1unit)

Lycka till med era spel!

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x