Speltips

Match/event
Kansas City Chiefs - Cleveland Browns
Datum
17/01 - 2021
Matchstart
21:05
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.85 - 6.50
Rygga Spelet
Speltips NFL

Kansas City Chiefs vs Cleveland Browns

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 januari, 2021

Trots att min analys på förra Cleveland matchen var relativt off, satte vi 3/4 spel varav två var TD’görare och överspelet! Nu får de möta Kansas City Chiefs som har fått TVÅ BYE-Weeks irad och är helt utvilade. Frågan med dem är dock ifall de skulle ha varit uppvärmda istället för utvilade.

Ovanligt med två BYE-weeks!

Med tanke på att de satt med ett 14-1 Record efter vecka 16, kunde de vila hela laget både Vecka 17 och Wild-card rundan. Det är väldigt ovanligt att spelare eller lag får chansen att vara så utvilade till ett slutspel. I vissa lägen är det dock tufft att vara så ”kalla” som man kan vara, men med Chiefs känns det inte som ett problem.

För att kika på lagets senaste match får man gå till vecka 16, där de mötte Falcons. En vinst med 17-14 för Chiefs är väldigt olikt dem då det är den enda gången de gjort under 20poäng. Mahomes har varit väldigt bra hela säsongen tillsammans med Hill & Kelce som båda var nära att vinna receving yards. Även deras runningbacks Clyde Edwards-Helaire och Le’Veon Bell har fått mycket arbete. C-E-H borde vara tillbaka denna vecka efter att ha haft en skada i benet från Vecka 14.

Cleveland chockade efter en 28-0 ledning!

Trots att Cleveland gjorde 28poäng i första kvarten, varav två kom efter interceptions och en efter en fumble i endzone, blev matchen relativt jämn. Pittsburgh såg till att underläget bara* var 25poäng i halvtid och gav sig själva en chans i andra halvan, och kom ut väldigt hårt! 13 raka poäng efter två touchdowns och de låg helt plötsligt bara tolv poäng bakom. Men Cleveland skulle göra ytterligare en för att utöka ledningen och gjorde även två field goals i slutet av matchen för att säkra och vinna med 48-37 efter att Steelers gjort en touchdown med en minut på klockan.

Trots att Cleveland ofta fick så bra field positions OCH att de hade en ledning med 28-0, passade Mayfield en hel del! Totalt 263 yards och 3 touchdowns. Chubb och Hunt fick tillsammans bara springa 124 yards trots att de större delar av matchen ville att klockan skulle ticka.

Den Baker Mayfield’en som var på planen där, kommer behövas igen när de möter Kansas City Chiefs. Ett väldigt bra passpel och ett väldigt bra springspel är ett måste ifall man ska hänga med Chiefs i poängen.

Dagens speltips

En match där Kansas City är EXTREMT stora favoriter för en ”kvartsfinals”match i NFL! -9.5 är väldigt mycket i en slutspelsmatch generellt, men jag har svårt att tro att Cleveland hänger med länge. De kan dock få en bra start och vinna första kvarten, och oddset som fanns på 1st qurter/fulltid gick inte att motstå! Mahomes borde imponera trots att han har båda sina runningsbacks och Landry är den receivern i Cleveland som sett vassast ut!

Därför väljer jag att spela på Kansas City Chiefs -9.5 till oddset 1.86 hos William Hill (2units)

Att Jarvis Landry gör minst en TD till oddset 3.00 hos William Hill

Myles Garrett Ö 0.5 sacks till oddset 1.85 hos William Hill (1.5units)

Att Patrick Mahomes kastar Ö 2.5 touchdown pass till oddset 1.95 hos Bet365 (2units)

1ST Quarter / Fulltid resultat blir (Cleveland Browns – Kansas City Chiefs) till oddset 6.50 hos Bet365 (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x