Speltips

Match/event
Karatsev-Bublik
Datum
06/05 - 2021
Matchstart
11:00
Spelbolag
Spel
Över 21.5 games
Odds
1.75
Rygga Spelet
Speltips tennis

Karatsev-Bublik

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 6 maj, 2021

Hallå där! 1/2 igår vilket gör att veckan är 3/4 rätt vilket får anses som helt godkänt. Vi tar nya tag idag då det börjar dra ihop sig. Det vankas cirka 22 grader och sol i Madrid, perfekta förhållanden. Jag har hittat ett mycket intressant spel i matchen mellan Karatsev och Bublik. Häng med nedan!

Otrolig utveckling

Aslan Karatsev har gjort en fruktansvärt fin säsong så här långt, nästan ingen visste vem ryssen var när 2021 startade men nu vet alla vem det är. Karatsev har en matchstatistik på 19-5 i år vilket är helt otroligt. Han har en världsranking på 27, men som han spelar nu är han lätt topp 20. Ryssen har egentligen allt man kan önska hos en tennisspelare, bra klipp i serven, bra klipp i forehand och bra klipp i backhand. Han gör sig även väldigt bra, det ända man kan säga om honom är han ibland kan vara ojämn under matcherna.

Gårdagen gjorde han ett mycket risigt första set mot Diego Schartzman, han hade även 0-2 underläge i andra set. Efter det var det bara en spelare på banan och Karatsev satte vinnare efter vinnare. Han spelade även en match i första rundan som han vann i två raka set. Nej, Aslan Karatsev är riktigt bra för tillfället.

Rolig spelare att se på!

Alexander Bublik är född och uppväxt och bor i Ryssland men spelar för Kazakhstan. Bublik är en otroligt sevärd spelare då han kan bjuda på riktigt fina slag samtidigt som han har ett humör som sprider glädje. 44a på världsrankingen vilket betyder att Bublik är en bra tennisspelare. 196 meter långe Bublik har en serve som är bland dom bästa i världen, han har även ett riktigt bra klipp i sin forehand. Kan ibland bli lite väl het på backhandsidan och det är där misstagen kommer. Har en otroligt fin touch, det kommer ni få se under förmiddagen.

Bublik har gått igenom två rundor här i Madrid på ett övertygande sätt. Slog Fucsovics i första rundan i två raka efter ett riktigt stabilt spel. Gjorde en skalp i andra rundan genom att slå ut elfte seedade kanadicken Shapovalov. En tuff match där Bublik var riktigt stabil i egen serve, vann hela 74% när han prickade förstaserven i banan.

Dagens speltips

Oddsen sänks och sänks på Aslan Karatsev, visst han är ganska stor favorit här. Man ska dock inte räkna bort Bublik här, jag tror på en tuff match. Siktar istället in mig på överspelet, över 21.5 game till ett fint värde. Båda spelarna har bra serve och på dessa snabba grusbanor tror jag på att båda spelarna blir svåra att bryta. Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x