Speltips

Match/event
BIK Karlskoga - AIK Hockey
Datum
05/12 - 2020
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Karlskoga FT
Odds
2,08
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Karlskoga – AIK 5/12

Ishockey Speltips
Joakim
Publicerad: 5 december, 2020

Under lördagen rullar HockeyAllsvenskan vidare med många nya intressanta matcher där jag bland annat väljer att titta lite närmare på mötet mellan Karlskoga – AIK.

Stabila på slutet

Karlskoga har sannerligen blandat och gett under säsongen, men har sett betydligt stabilare ut på slutet då man vunnit i tre raka matcher där man bland annat hållit nollan i två av vinstfajterna (båda på hemmais).

Laget ligger på en fjärdeplats i tabellen efter att ha spelat in 32 poäng på 21 matcher. Karlskoga är ett lag för toppen och lär slutat mellan tabellplacering 3-5 när säsongen summeras till våren.

Karlskoga är ett erkänt starkt hemmalag och den här säsongen är inget undantag då man vunnit fyra av de fem senaste hemmamatcherna samt sex av de åtta senaste.

Stockholmarna är i botten

AIK har inte fått säsongen att stämma då man endast spelat in 16 poäng på 15 matcher och ligger näst sist i tabellen med samma poäng som jumbon, Kristianstad.

Stockholmarna har inte direkt någon vidare form då man endast vunnit en av sina fem senaste matcher och två av de nio senaste bataljerna. Mindre smickrande siffror för ett lag med högre ambitioner än en bottenplats.

Bottenlagets stora problem under säsongen har varit målskyttet då man endast gjort 34 mål framåt, vilket också är sämst i hela HockeyAllsvenskan. Vidare är man svaga på bortaplan då man endast spelat in sju poäng på åtta matcher på resande fot. Mötet mot Karlskoga i eftermiddag blir sannerligen ingen lätt uppgift.

Dagens speltips

Jag väljer att tro på Karlskoga FT till fina 2,08 (2,5u) gånger pengarna.

Karlskoga är minst ett snäpp bättre än AIK, vilket också tabellen visar. Det ska dock tilläggas att Stockholmslaget spelat sex (!) matcher mindre än lördagens motståndare.

Karlskoga har vunnit tre raka matcher där två av segrarna kommit på hemmaplan mot Västervik och Vita Hästen där man lyckats nolla båda lagen. Karlskoga är erkänt starka hemma då man segrat i fyra av de fem senaste hemmafajterna där man smällt in hela 19 mål framåt. AIK trivs inget vidare på bortais och har stora problem med målskyttet.

Jag tycker oddset på Karlskoga till 2,08 är väldigt fint och spelvärt med tanke på förutsättningarna.

Lycka till!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x