Speltips

Match/event
Karlskoga - Björklöven 26/1
Datum
26/01 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,77
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Karlskoga – Björklöven – 26/1

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 januari, 2022

Under onsdagskvällen skall fyra matcher från HockeyAllsvenskan spelas. Vi bjuds bland annat på en riktigt häftig toppmatch mellan Karlskoga och Björklöven.

Seriens formstarkaste lag

I vanlig ordning är Karlskoga ett topplag i HockeyAllsvenskan. Inför kvällens hemmamatch ligger man på en fin fjärdeplats med 63 inspelade poäng på 33 matcher. Man är tre poäng bakom Kristianstad och har nio poäng upp till serieledaren, HV71. Vidare ska det tilläggas att Kristianstad spelat fyra (!) matcher fler än Karlskoga.

Sett till de tio senaste omgångarna är Karlskoga seriens bästa lag då man spelat in 22 poäng under perioden. Man föll förvisso senast efter ett bottennapp mot Södertälje (0-2), men innan dess radade man upp åtta (!) segrar i följd. Under denna period besegrade man bland annat HV71, Björklöven, Västerås och Kristianstad. Hyfsat meriterande vinster.

Normalt sett är Karlskoga ett lag som brukar spela fartfyllda och målrika tillställningar. Sett till de sex senaste omgångarna har hela fem av fajterna slutat med 6+ mål.

Är formtoppen på väg?

Björklöven har blandat och gett under säsongen, men ligger trots det i toppen av tabellen. Umeå-laget har nämligen spelat in 60 poäng på 32 matcher och återfinns på en femteplats i tabellen.

Formen har varit sådär på slutet då man faktiskt endast vunnit två av sina sex senaste. Just de två segermatcherna har dock tillkommit under de tre senaste matcherna och kanske är en formtopp på väg? Allra senast körde man över Kristianstad på bortaplan med hela 7-2. Det får man anse, med tanke på skåningarnas succésäsong, som mycket starka papper.

Precis som Karlskoga gillar Björklöven att spela målrika matcher. Faktum är att kvällens gästande lag har bäst målsnitt i hela serien då man smällt in 126 mål på 32 matcher. Lägg därtill att man släppt in 95 mål bakåt, vilket får anses vara aningen mycket för ett topplag.

Kvällens speltips

Ö5,5 mål – finns bland annat hos Betsson till 1,77.

Två offensivt skickliga och målglada lag, som båda kommer gå all in för tre poäng. Här kan vi förhoppningsvis få en målrik och underhållande tillställning. Fem av Karlskogas sex senaste matcher har gått Ö5,5 mål medan sex av Björklövens sju senaste gjort detsamma. I ”Lövens” fall har bland annat matcher under perioden slutat 7-2, 5-6 OT, 1-7 och 7-3). Galna siffror. Lägg därtill att det allt som oftast blir målrika holmgångar när denna toppduo gör upp. Hela sex av de sju senaste inbördes mötena har slutat med 6+ mål, där flera av matcherna innehållit betydligt fler mål än så: 4-3 SO, 2-3, 2-4, 8-5, 5-1, 4-5, 3-6). Vi hoppas på en liknande målexplosion i afton!

Allt gott och lycka till!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x