Speltips

Match/event
Karlskoga - MODO - 28/1
Datum
28/01 - 2022
Matchstart
20:30
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,83
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Karlskoga – MODO – 28/1

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 28 januari, 2022

Under fredagskvällen väntar det fyra matcher från HockeyAllsvenskan när ligan har sin ”Superfredag” med två matcher som löper efter varandra. Denna gång är det Björklöven – Mora (18:00) och Karlskoga – MODO (20:30). Här synar vi den sistnämnda tillställningen.

Seriens formstarkaste lag

Karlskoga biter sig alltjämt fast i toppen av tabellen. I skrivande stund ligger laget fyra med 65 poäng på 34 matcher. Man är endast en poäng efter trean Kristianstad, som dessutom spelat tre matcher fler än Karlskoga.

Kvällens hemmalag är seriens formstarkaste sett till de tio senaste matcherna då man vunnit nio fajter under perioden. Allra senast hemmabesegrade man Björklöven med 3-2 efter förlängning. Under perioden har man även besegrat HV71, Västerås och Kristianstad.

Vi som följer HockeyAllsvenskan vet att Karlskoga ofta spelat fartfyllda och målrika tillställningar. Nu har faktiskt två raka fajter slutat med U5,5 mål, vilket inte är jättevanligt. Innan dess hade laget fem raka matcher med 6+ mål. Då är det väl dags för målfest igen i afton?

MODO ångar på

MODO:s fina säsong tycks aldrig ta slut och nu är man faktiskt endast en poäng ifrån serieledning då man spelat in 74 poäng på 36 matcher. HV71, som leder serien, känner flåset i nacken.

Formen är det inget fel på då Örnsköldsvikslaget vunnit tre raka matcher och tagit poäng i nio raka fajter. Senast bortabesegrade man Södertälje med hela 7-3 efter att Samuel Vigneault och David Bernhardt noterats för fyra poäng vardera. Vigneault för 2+2 och Bernhardt för 1+3.

Kvällens gästande lag brukar också spela målrika tillställningar. Två raka matcher har gått över 7+ mål och 13 av de 18 senaste fajterna har innehållit 6+ mål. Vidare är MODO det laget, tillsammans med Kristianstad, som gjort flest mål i hela HockeyAllsvenskan med sina 129 fullträffar. Det ska även tilläggas att Kristianstad spelat en match mer än MODO.

Kvällens match

Ö5,5 mål – Synas hos Hajper till 1,83.

Två formstarka och offensiva lag ställs mot varandra en fredagskväll klockan 20:30. Bara det bäddar för en sevärd och målrik tillställning. Karlskoga har gjort 24 mål på sina sju senaste matcher medan MODO hittat nätmaskerna 14 gånger under sina tre senaste bataljer. Det vittnar om att offensiven sprudlar för tillfället i toppduon. Vidare är det två lag som inte nöjer sig med en eller två poäng. Båda kommer gå för samtliga pinnar och det faktumet kan öppna upp vilken match som helst. Denna drabbning kan mycket väl sluta 4/5-3 åt något av lagen. Men vi nöjer oss med åtminstone sex mål.

Hajper
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
  • Snabba uttag
  • Stort utbud
  • Snygg design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Hajper
Lanserat:
september, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Hajper grundades 2018 och var ett av de första spelbolagen på marknaden som kunde erbjuda betting utan konto. Snabba utbetalningar och enkla insättningar var ett av Hajpers signum. Nu är de en stor spelare på både betting och casino och erbjuder massvis med spel och odds.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr + 10 Freespins
Omsättningskrav: 6x