Speltips

Match/event
Karlskoga - Vita Hästen - 15/12
Datum
15/12 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Karlskoga FT+Ö4,5
Odds
1,99
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Karlskoga – Vita Hästen – 15/12

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 15 december, 2021

Under onsdagskvällen väntar fem nya allsvenska matcher, där vi bland annat bjuds på ett intressant möte mellan Karlskoga och Vita Hästen. Fortsätter Norrköpingslaget sin kräftgång, tro?

Fortsatt ojämna

Karlskoga har gjort en bra säsong då man spelat in 45 poäng på 25 matcher och ligger på en stabil femteplats i tabellen. Man är tre poäng efter fyran Västerås och lika många poäng före sexan Kristianstad.

För tillfället har laget tveksam form då man blandar och ger. Under den senare tiden har det blivit tre vinster på de fem senaste fajterna. Innan dess föll man i tre raka bataljer. Allra senast tog man dock en meriterande vinst mot succélaget Kristianstad då man lyckades vinna med 4-2 efter att man vunnit den tredje perioden med 2-0. Kanske är formtoppen på väg?

På hemmaplan har Karlskoga vunnit fyra av sina sju senaste matcher. Det skall tilläggas att två av förlustmatcherna kommit mot toppmotstånd med 2-3 och 2-4. Således jämna fajter. Fast man haft aningen tungt på hemmais under säsongen är normalt sett Karlskoga starka på hemmaplan och kanske är det dags att påbörja en ny vinstrad i kväll?

Botten för att stanna

Vita Hästen har inte gjort någon vidare bra säsong då man endast spelat in 24 poäng på lika många matcher och är nästjumbo i HockeyAllsvenskan.

Formen är inte positiv då man endast vunnit en av sina fem senaste matcher. Senast föll man hemma mot Västervik med 2-4. Laget brukar dessutom allt som oftast ha det tufft på bortaplan. Faktum är att laget endast vunnit en av sina fem senaste matcher på resande skridsko. Lägg därtill att man endast segrat i tre av sina 16 (!) senaste bortafajter.

Norrköpinglagets stora problem är försvaret. Man har släppt in hela 87 mål hittills under säsongen, vilket är mest i hela HockeyAllsvenskan. Vidare har man släppt in 40 (!) av målen under sina nio senaste matcher. Det är såklart under all kritik.

Dagens speltips

Karlskoga FT+Ö4,5 mål (totalt i matchen) synas till fina 1,99 hos Betsson. Karlskoga ”ska” till varje pris vinna i afton. Vidare bör matchen definitivt innehålla 5+ mål då Vita Hästens försvarsspel är uselt samtidigt som man brukar peta in några puckar framåt. Normalt sett är Karlskogas offensiv bra, parallellt med att man allt som oftast åtminstone släpper in två mål. Sju raka Karlskoga-matcher har innehållit 5+ mål medan tio raka Vita Hästen-fajter gjort detsamma. Vidare brukar Karlskoga trivas hemma mot Vita Hästen, vilket tre raka segrar vittnar om. Ska vi säga 4-2?

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x